BEAUTY SHOPPING

Λεπτά ή υπερβολικά βγαλμένα φρύδια: 5 οροί για να τα κάνεις πιο πυκνά

Benefit Cosmetics

Λεπτά, αραιά και αδύναμα φρύδια. Ο υπερβολικός ζήλος με την αποτρίχωση και το τσιμπιδάκι, ο βασικός ένοχος, αλλά όχι ο μόνος. Ο χρόνος που περνά, η κακή διατροφή, το άγχος, περιβαλλοντικοί και χημικοί παράγοντες (πχ βαφές) ή ακόμη και οι ορμόνες μπορεί να επηρεάζουν την ανάπτυξή τους.

 

 

 

Οι οροί φρυδιών είναι τα προϊόντα που στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: Στη γρήγορη ανάπτυξη και ενδυνάμωσή τους. Χάρη στις συνθέσεις τους- πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά- προστατεύουν από το σπάσιμο της τρίχας, βελτιώνουν την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και τη λάμψη τους, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα, όμορφα και πυκνά. Μία καλή επιλογή για άτομα που έχουν αραιά ή λεπτά φρύδια, υπό την προϋπόθεση ότι τα τριχοθυλάκια δεν έχουν ουλές ή μόνιμη βλάβη

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η συνέπεια και η υπομονή είναι οι 2πιο βασικές λέξεις- κλειδιά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι ορατά μόλις μετά από 3-4 εβδομάδες τακτική χρήσης (δηλαδή χρήσης σε καθημερινή βάση) με τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα να είναι ορατά μετά από μια ελάχιστη περίοδο 8 εβδομάδων. Ακόμη, είναι σημαντικό να ακολουθεί κανείς τις οδηγίες που αναγράφονται στο εκάστοτε προϊόν για τη σωστή χρήση και εφαρμογή. Τα φρύδια αρχίζουν να αναπτύσσονται σταδιακά, με την πάροδο του χρόνου με την τακτική χρήση.

5 οροί για πιο «γεμάτα» και πυκνά φρύδια

Αυτός ο επαναστατικός ορός ενίσχυσης των φρυδιών, είναι εμπλουτισμένος με ένα μείγμα βιταμινών, αντιοξειδωτικών και αμινοξέων, που κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο έντονα σε 6-8 εβδομάδες και χαρίζει απόλυτα βελτιωμένη όψη μετά από 4 μήνες εφαρμογής. Ιδανικό για αραιά, λεπτά, υπερβολικά βγαλμένα φρύδια ή φρύδια χωρίς άκρες. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει parabens.

Το serum Hubba Brow της Benefit βελτιώνει τον όγκο των φρυδιών σε μόλις 4 εβδομάδες και χαρίζει πιο πυκνά φρύδια σε 12 εβδομάδες. Η ήπια σύνθεση, που περιέχει ένα μείγμα βιταμινών, φυτικών εκχυλισμάτων και πρωτεΐνης ρυζιού, είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και προσφέρεται για άνετη εφαρμογή. Τα φρύδια δείχνουν πιο υγιή, φυσικά και θρεμμένα από εφαρμογή σε εφαρμογή. Επιπλέον, το βουρτσάκι διαθέτει εύκαμπτο άκρο με μικροσκοπικές τρίχες.

Με ανάλαφρη υφή, αυτός ορός με καινοτόμες τεχνολογίες στη σύνθεσή του, έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει στις βλεφαρίδες και τα φρύδια πιο πυκνή, γεμάτη και υγιή όψη. Κάθε τεχνολογία που περιέχει η σύνθεση δρα στοχευμένα σε ένα μοναδικό μονοπάτι για την υποστήριξη της υγείας των μαλλιών.

Τα SYMPEPTIDE XLASH® και Anargy® συμβάλλουν στην ενίσχυση του πάχους και της πυκνότητας των φυσικών βλεφαρίδων. Τα Widelash™ και CAPIXYL χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν τον όγκο των βλεφαρίδων και των φρυδιών, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο γεμάτα. Το REDENSYL™ θρέφει την τρίχα και την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο υγιή εμφάνιση.

Αυτός ο πολυβραβευμένος ορός είναι μια αποκλειστική μας επιστημονική σύνθεση άκρως προηγμένης τεχνολογίας. Ο μοναδικός συνδυασμός του επιστημονικά προηγμένου BioPeptin Complex® που περιέχει πεπτίδια, λιπίδια, βιοτίνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού πλούσιο σε πανθενόλη, ενδυναμώνει τα φρύδια προστατεύοντας τα από το σπάσιμο της τρίχας και βελτιώνει την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χαρίζοντας πιο γεμάτα, όμορφα και έντονα φρύδια.

Για την αντιμετώπιση των αραιών και πιο αδύναμων φρυδιών και βλεφαρίδων, η Foltène Pharma ανέπτυξε ένα treatment – αγωγή που τα δυναμώνει και τα αναδομεί. Χάρη στην άριστη οφθαλμική του ανεκτικότητα (το προϊόν είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο) είναι ιδανικό ακόμα και για τα ευαίσθητα μάτια και για αυτούς που φορούν φακούς επαφής.