BEAUTY NEWS

Lanvin F/W ’20: Έτσι συνδυάζουν οι Γαλλίδες το lip gloss στο μακιγιάζ τους

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει ξεκινήσει κι ενώ αρκετοί οίκοι Μόδας έχουν παρουσιάσει ήδη τις συλλογές τους για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα ’20, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ξεχωριστή αναφορά στο show του οίκου Lanvin.

 

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις κομψές tailored δημιουργίες της συλλογής- ωδή στη γυναικεία θηλυκότητα- ή στα αξεσουάρ, τις τσάντες, τα παπούτσια, αλλά και στα 56 beauty looks που παρουσιάστηκαν πάνω στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ένας φόρος τιμής στην παριζιάνικη αίγλη, στην κομψότητα, στη glam αισθητική τους.

[email protected]

Με τα μαλλιά τους χτενισμένα προς τα πίσω και δίνοντας αρκετό όγκο στην κορυφή, οι Γαλλίδες του Lanvin μας μύησαν στην πιο glam εκδοχή του ανεπιτήδευτα κομψού look τους.

[email protected]

Αλαβάστρινη επιδερμίδα, femme fatale βλεφαρίδες, glossy χείλη

Κι αν έπρεπε να αποκωδικοποιήσουμε τα τρία πιο βασικά χαρακτηριστικά του μακιγιάζ τους θα καταλήγαμε σίγουρα στην αλαβάστρινη επιδερμίδα τους, στις μεγάλες femme fatale βλεφαρίδες και φυσικά στα glossy χείλη τους.

[email protected]

Αποφεύγοντας τις όποιες υπερβολές στο μακιγιάζ των ματιών τους ή στην επιδερμίδα τους- σου θυμίζω σε αυτό το σημείο πως οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ contouring και δεν θα τις δεις ποτέ με έντονες σκιές στα μάτια ή γενναιόδωρες δόσεις bronzer στα ζυγωματικά τους- επέλεξαν να βάλουν χρώμα στα χείλη τους, προτιμώντας αυτή τη φορά όχι το κλασικό κόκκινο ματ κραγιόν (ένα από τα αγαπημένα τους) αλλά ένα gloss σε έντονες, φωτεινές αποχρώσεις.

[email protected]

Φούξια, κόκκινο, ροζ, ήταν οι αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν στα χείλη των μοντέλων, ενώ σε συνδυασμό με τις έντονες μαύρες βλεφαρίδες αλλά και τη φυσική βάση στην επιδερμίδα, δημιουργούσαν ένα άκρως θηλυκό και glossy αποτέλεσμα, που δεν περνούσε τα όρια της υπερβολής (κάτι που «φοβίζει» τις περισσότερες από εμάς όταν χρησιμοποιούμε gloss σε έντονες αποχρώσεις στα χείλη μας).

Απλά το λατρέψαμε. Κι αν μας ρωτάς, ομολογουμένως δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο για να το δοκιμάσουμε. Εσένα πώς σου φαίνεται;