ΦΡΥΔΙΑ

Λάδι καρύδας για πυκνά φρύδια και πλούσιες βλεφαρίδες

Το λάδι καρύδας έχει μπει για τα καλά στα natural beauty essentials. Αν είσαι φανατική των DIY συνταγών ομορφιάς τότε σίγουρα θα το έχεις δοκιμάσει. Έχει πάρα πολλές ιδιότητες με αρκετές από αυτές να είναι πολύ χρήσιμες στην ομορφιάς, όπως η αντιοξειδωτική και ενυδατική του δράση. Όμως, τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Το λάδι καρύδας, εκτός από το να αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή και siper ενυδατωμένη μπορεί να σε βοηθήσει στο να έχει πιο πλούσια φρύδια αλλά και βλεφαρίδες.

Αν αυτή την περίοδο αναζητάς τρόπους για να κάνεις τα φρύδια σου πιο πυκνά ή αν απλά θες να τα επαναφέρεις στα φυσιολογικά τους, το λάδι καρύδας θα γίνει σύμμαχός σου. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε και Κ καθώς και σιδήρου, το λάδι καρύδας βοηθά στο να μεγαλώνει η τρίχα πιο γρήγορα. Δεν είναι τυχαίο που πολλά σαμπουάν στηρίζονται σε αυτό το συστατικό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις στα φρύδια σου λάδι καρύδας με μία μπατονέτα πριν κοιμηθείς και να το αφήσεις να δράσει. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τις βλεφαρίδες σου. Πάλι με μία μπατονέτα, βουτηγμένη σε λάδι καρύδας πέρνα τις βλεφαρίδες σου να έβαζες mascara. Εδώ μπορείς να προσθέσεις και λίγο καστορέλαιο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι τρίχες στα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου που είναι συνήθως ευαίσθητες, όχι μόνο θα πληθύνουν αλλά θα γίνουν και πιο υγιείς και θα δυναμώσουν.

Κάνε μία δοκιμή, εφαρμόζοντας λάδι καρύδας στα φρύδια και τις βλεφαρίδες 1-2 φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα θα σε πείσουν.