ΜΑΛΛΙΑ

Κοντό καρέ: 5 χτενίσματα από την Olivia Palermo που αξίζει να αντιγράψεις

Jason Mendez/Getty Images for Haute Living/Getty Images/Ideal Image

Εκτός από style icon, η Olivia Palermo είναι μία γυναίκα που μας εμπνέει και με τις beauty επιλογές της. Σε κάθε της look, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες- είτε αυτές αφορούν τα αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα, την τσάντα κλπ που θα πλαισιώσουν την εμφάνισή της, είτε το μακιγιάζ και το χτένισμά της. Σ’ αυτό, το τελευταίο θα κάνουμε το beauty focus.

Πριν κάμποσους μήνες, η influencer με τη βοήθεια του celebrity hairstylist, Andre J Davis, έκοψε τα signature μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας το απόλυτο κούρεμα των τελευταίων ετών, ένα κοντό καρέ που απέπνεε δυναμισμό και κομψότητα. Κι ενώ κανείς θα φανταζόταν πως οι επιλογές στο χτένισμά της θα περιορίζονταν, η Olivia Palermo σε κάθε της εμφάνιση επιβεβαιώνει τον κανόνα πως ακόμη και στα πολύ κοντά μαλλιά δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός.

Είτε σηκώθηκες σήμερα με διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου, όπως η δική μας Μάριον, είτε πάλι είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο μέσα στο σαββατοκύριακο και έχεις κοντά καρέ μαλλιά, η Olivia Palermo θα σου δώσει μερικές τέλειες ιδέες για το χτένισμά σου!

5 χτενίσματα σε κοντό καρέ της Olivia Palermo:

Wet look

Ανεξάρτητα από την εποχή, το wet look είναι ένα από τα πιο chic χτενίσματα που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε περίσταση. Απαραίτητοι σύμμαχοί σου; Η υγρή λακ και το gel μαλλιών.

Sleek hair + Χωρίστρα στη μέση

All time classic συνδυασμός, που τονίζει τα δυνατά σημεία του προσώπου, προσδίδοντας μία δυναμικότητα σ’ ολόκληρο το look. Μία safe επιλογή που ταιριάζει σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών.

One side hair + βαθιά χωρίστρα στο πλάι

Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική χωρίστρα στη μέση, δοκιμάζοντας ένα πιο ultra chic hair look, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις ένα one side part χτένισμα, με βαγκ λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος. Αξίζει τον χρόνο σου!

Volumizing blowout

Από τα 90s με αγάπη, το blowout κάνει δυναμικό comeback. Πλούσιος όγκος, φυσική κίνηση, υφή είναι τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν. Η στρογγυλή βούρτσα, ο βασικός σύμμαχός σου.

Micro-braids

Τα micro braids είναι η πιο χαριτωμένη version των αγαπημένων πλεξούδων. Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου, αποπνέουν μια carefree αισθητική και μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα και χωρίς κόπο.