ΣΩΜΑ

Τοπικό πάχος: 4 τρόποι να το αντιμετωπίσεις φέτος το καλοκαίρι

Η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις στο βάρος ή το σωματότυπο. Ακόμη και ένα αδύνατο σώμα μπορεί να έχει αρκετά υψηλά ποσοστά λίπους. Αρκετή ή λίγη, σημασία, έχει να νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει. Τι κάνεις; Πώς θα τη μειώσεις;

Από τη διατροφή έως και το Power Lift Body – μία μη επεμβατική θεραπεία που καταστρέφει τα λιποκύτταρα παρακάτω θα βρεις μερικά πολύτιμα και πολύ πρακτικά tips για την αντιμετώπιση τόσο του τοπικού πάχους όσο και της κυτταρίτιδας.

-Φρόντισε τη διατροφή σου

Μία προσεκτική και πάνω απ’ όλα ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού όσο και την κατακράτηση. Δεν έχεις παρά να εντάξεις λοιπόν, στο καθημερινό σου διατροφολόγιο τροφές, όπως το αχλάδι, το μπρόκολο, τα πορτοκάλια, ο ανανάς, το αβοκάντο, τα μούρα κλπ που έχει αποδειχθεί στο κεφάλαιο κυτταρίτιδα βοηθούν πολύ. Τι περιμένεις; Βάλε τις στο πιάτο σου!

-Βάλε στο πρόγραμμά σου τη γυμναστική

Η σωστή σωματική άσκηση βοηθά στην καύση του λίπους και στη γενικότερη ευεξία του σώματος, επομένως λειτουργεί και στη μείωσή της κυτταρίτιδας. Αρκεί να ψάξεις στοχευμένες ασκήσεις και φυσικά να τις εντάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου.

-Νερό, νερό, νερό

Είτε μιλάμε για το πρόσωπο, είτε για το σώμα, όπως στην προκειμένη περίπτωση, η ενυδάτωση βελτιώνει την υφή του δέρματος. Ο πιο εύκολος τρόπος να ενυδατωθείς; Το νερό! Μην ξεχνάς, λοιπόν, καθημερινά να πίνεις 8-10 ποτήρια νερό που μεταξύ άλλων, συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

-Η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία που καταστρέφει τα λιποκύτταρα

Να σου συστήσω το Power Lift Body, μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους που θα βρεις στα Ιατρεία Αναγέννηση. Η μέθοδος είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος. Συνδυάζει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα, τέσσερις τεχνολογίες, ώστε να έχουμε αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία.

Οι τεχνολογίες που παρέχονται στις κεφαλές του Power Lift Body, μπορούν να δράσουν μεμονωμένα ή
συνδυαστικά, και μάλιστα με εντάσεις και χρόνους της επιλογής μας, ανάλογα το περιστατικό. Παράλληλα, τα υπερηχητικά κύματα παράγουν ένα αποτέλεσμα σπηλαίωσης πάνω από τον ιστό για να προάγει την
απώλεια λίπους. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία. Υπάρχουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που εγγυώνται αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι το ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο. Ακόμη, εκτός από την προφανή απώλεια εκατοστών, θα δεις και μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος τόσο στην υφή όσο και στην ελαστικότητά του.

Στην ουσία, αυτό που πετυχαίνει η συγκεκριμένη μέθοδος είναι μείωση του τοπικού πάχους και χάσιμο 2 έως 6 πόντων στα σημεία που επιθυμείς ανά συνεδρία, καταστροφή και όχι απλή συρρίκνωση του αριθμού των λιποκυττάρων, αμεσο και εμφανές αδυνάτισμα, λιπογλυπτική σώματος βελτιώνοντας το περίγραμμα, μείωση της κυτταρίτιδας και βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας.

Ιατρεία Αναγέννηση
Σύνταγμα – 210.32.42.222
Κηφισιά – 210.80.80.051
Γλυφάδα – 210.96.80.240
Θεσσαλονίκη – 2310.278.570