ΠΡΟΣΩΠΟ

Καύσωνας alert: Η κίνηση ματ που θα σου χαρίσει εγγυημένα extra δροσιά

Unsplash

Αγαπάμε το καλοκαίρι, μισούμε τον καύσωνα (Vivianes εδώ, ο πιο υπομονετικός άνθρωπος της Γης εκτός από καταστάσεις καύσωνα). Γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει να ιδρώνει, να «κολλάει» και να αφυδατώνεται στους 38+ βαθμούς Κελσίου. Σταματώ την γκρίνια και κάνω το απαραίτητο beauty focus μου (καθότι διαβάζεις τη beauty στήλη) προκειμένου να μοιραστώ το δικό μου tip ομορφιάς αυτές τις «δύσκολες» μέρες. Το face mist!

Τι χρειάζεσαι τις μέρες καύσωνα; Δροσιά; Τι χρειάζεται η επιδερμίδα όλων μας (ανεξάρτητα από τον τύπο της) σε πρώτη φάση; Ενυδάτωση και καταπράυνση. Εκεί κρύβεται, άλλωστε και το μυστικό μιας υγιούς και λαμπερής επιδερμίδας.

Εκτός από το νερό (8-10 ποτηράκια νερό την ημέρα πάντα βοηθούν), την κατανάλωση φρούτων και τροφών πλούσιων σε νερό, την επιλογή της ιδανικής ενυδατικής ανάλογα με τα συστατικά και τις ανάγκες/τύπος της επιδερμίδας σου και τον καλό καθαρισμό που θα απομακρύνει τέλεια λιπαρότητα και ρύπανση, κάνοντας τους πόρους λιγότερο ορατούς, ένα face mist είναι αυτό που θα αφήσει την επιδερμίδα σου, δροσερή, τονωμένη,  αναζωογονημένη, ενυδατωμένη και προστατευμένη από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως οι ελεύθερες ρίζες, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, ο ξηρός αέρας των κλιματιστικών.

Ανάλογα με τα συστατικά- βιταμίνες- στοιχεία που περιέχουν, μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Σε κάθε περίπτωση, ένα face mist προσφέρει δροσιά  μέσα σε δευτερόλεπτα, με μία μόλις κίνηση, φορώντας τα ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ σου.

Η κίνηση ματ με το face mist για ακόμη μεγαλύτερη δροσιά

Το face mist είναι το απόλυτο αντίδοτο στον καύσωνα και πριν λίγες μέρες σου δείξαμε τα αγαπημένα μας. Κι αν πείστηκες να βάλεις ένα από αυτά στο καλάθι των αγορών σου ή το έχεις ήδη στο μπουντουάρ σου (αν με ρωτάς έχω κυριολεκτικά ένα face mist σε κάθε τσάντα μου), ήρθε η ώρα να κάνεις την κίνηση ματ που θα σου χαρίσει εγγυημένα extra δροσιά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, να φυλάς το face mist στο ψυγείο σου και να το βγάζεις μόνο όταν θέλεις να ψεκαστείς.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν το ψεκάζεις στο πρόσωπό σου είναι ακόμη πιο δροσιστικό και αναζωογονητικό, ιδιαίτερα δε, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζει συχνά ερυθρότητα.