ΜΑΛΛΙΑ

Όσα θες να ξέρεις για το πιο hot hair brand που μόλις ήρθε από την Αμερική και υπόσχεται ολική αναδόμηση

Μέσα σ’ όλα αυτά τα πράγματα που αγαπώ στη δουλειά μου, ως beauty editor, είναι να μαθαίνω πρώτη και να μοιράζομαι όποιο beauty νέο φτάνει στ’ αυτιά και το mail μου, είτε αυτό αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας, είτε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά. Κι αν έπρεπε να αποδώσω κάπου τον τίτλο της beauty άφιξης της εβδομάδας, αυτό δεν θα ήταν άλλο από το K18, το hair brand που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα απευθείας από την Αμερική! Όχι, δεν θα σ’ αφήσω έτσι, παρακάτω σου έχω όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρεις.

 

Για να συνοψίσω με 3 λέξεις τι κάνει το Κ18 θα σου έλεγα πως είναι ότι καλύτερο για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (απο τεχνικές εργασίες), ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ της τρίχας σε βάθος. Κοινώς, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, πόσο μάλλον για εσένα που έχεις ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά και έχουν ανάγκη από αναζωογόνηση, λάμψη, κίνηση, ζωντάνια.

Hero συστατικό των προϊόντων του brand; Το ομώνυμο καινοτόμο και βραβευμένο με παγκόσμια πατέντα ευρεσιτεχνίας πεπτίδιο, K18 Peptide, που σχεδιάστηκε μετά από μία λεπτομερή εξέταση και ανάλυση 1242 πεπτιδίων που συνθέτουν το γονιδίωμα πρωτεΐνης της κερατίνης που υπάρχει στα ανθρώπινα μαλλιά. Είναι βιομιμιτικής τεχνολογίας, δηλαδή μιμείται την φυσική δομή της τρίχας και την κερατίνη της. Έτσι, θεωρείται από την ίδια την τρίχα σαν φυσικό προϊόν, επανορθώνοντας και αναδομώντας ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά σε βάθος.

Τι κάνει ξεχωριστά τα K18 προϊόντα;

Έχοντας όπως σου είπα παραπάνω, πατενταρισμένη σύνθεση, τα K18 προϊόντα δεν επανορθώνουν τα μαλλιά μόνο προσωρινά, αλλά εισχωρούν στον πυρήνα της τρίχας πιο βαθιά από κάθε άλλο προϊόν κάνοντας βαθιά αναδόμηση σε 4 μόλις λεπτά και χωρίς ξέβγαλμα. Κι αυτό γιατί, το K18 δεν φεύγει με το νερό ή με την χρήση σαμπουάν όπως τα παραδοσιακά προϊόντα αναδόμησης. Τα μαλλιά αποκτούν: 91% της αρχικής τους δύναμης94% της αρχικής τους ελαστικότητας Δεν είναι άλλωστε τυχαία ένα από τα αγαπημένα brands πολλών celebrities στην Αμερική, μεταξύ των οποίων και της Khloe Kardashian, ενώ, έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία από κορυφαίους και σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, όπως είναι το βραβείο «Elle Future Of Beauty Award in Hair», το βραβείο «The Refinery29 Beauty Innovator Award for Hair Treatment» και το βραβείο «The New Beauty Innovation Award».

Ακόμη ένα στοιχείο που μ’ έκανε να τα ξεχωρίσω, καθίσταται το γεγονός πως είναι vegan, cruelty free & silicone free. Φροντίζεις τα μαλλιά αλλά και το περιβάλλον!

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα K18;

Με απλά λόγια αποτελείται απο 2 προϊόντα Κ18 MIST & MASK μια εφαρμογή που γίνεται στο κομμωτήριο. Το MIST μπαίνει πριν απο κάθε τεχνική εργασία βοηθάει να εισχωρήσει σε βάθος το πεπτίδιο & προστατεύει τα μαλλιά και τα κάνει ανθεκτικά. Μόλις 4 λεπτά αρκούν για να δράσει σε βάθος και την μάσκα που κάνει ανασύσταση και αναδόμηση σε βάθος χάρη στη δύναμη των πεπτιδίων και είναι το τελευταίο βήμα.

 

Αν πάλι, προτιμάς στο σπίτι, μόλις βγεις από το μπάνιο, σε νωπά μαλλιά τοποθέτησέ τη Μάσκα Κ18 από τη ρίζα μέχρι τις άκρες μικρή ποσότητα (χωρίς να έχεις βάλει νωρίτερα μάσκα ή conditioner) και το αφήνεις για 4 λεπτά, χωρίς να ξεβγάλεις. Είσαι έτοιμη, χρησιμοποίησέ το και θα με θυμηθείς.