ΜΑΛΛΙΑ

Jennifer Lopez, θέλουμε ένα tutorial γι’ αυτά τα μαλλιά

/Invision/AP Evan Agostini

Η Jennifer Lopez έχει το πιο cool, ασύμμετρο καρέ του φθινοπώρου. Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι το κούρεμα, αλλά το χτένισμά της, που μας έχει κάνει όχι μόνο να σηκωθούμε να χειροκροτάμε όρθιες, αλλά να της απευθύνουμε δημόσια έκκληση.

Ξεφεύγοντας λίγο από τα αγαπημένα της sleek χτενίσματα και με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Chris Appleton, η Jennifer υιοθέτησε ένα τέ-λει-ο σγουρό hair look με αρκετό όγκο που έδειχνε πραγματικά φανταστικό πάνω της.

Με αρκετή έμπνευση από την τάση των big hair των 80s,  ο Chris δημιούργησε μπούκλες με το ψαλίδι σε όλο το μήκος των μαλλιών της, δουλεύοντας από τις ρίζες έως τις άκρες. Μάλιστα, στο μπροστινό μέρος, αντί για την κλασική χωρίστρα, προτίμησε να αφήσει μερικές να καλύπτουν το μέτωπό της, χαρίζοντας extra όγκο στο look.

«Big hair Big mood» σχολίασε χαρακτηριστικά ο hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε συνδυασμό μάλιστα, με το glam nude μακιγιάζ της, η JLo  μας έδωσε το απόλυτο #beautyinspo για αυτές τις γιορτές. Και ξαναγυρνάω στα τέλεια μαλλιά της και απευθύνω έκκληση: Jennifer, αν μας διαβάζεις και μας αγαπάς, ανέβασε ένα tutorial για το πώς πέτυχες αυτό το hair look.

Στο μεταξύ, ώσπου να ανεβάσει στο Youtube η Jennifer το βίντεο, δες πώς να φορέσεις τις έντονες σκιές φέτος το χειμώνα.