ΜΑΛΛΙΑ

It’s hair o’clock! Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία βαφής παρέα με τη νέα iNOA

Τα beauty νέα στο mail μίας beauty editor δεν σταματούν ποτέ. Από την άλλη πλευρά, ποτέ δεν είναι αργά για μία γυναίκα να κάνει κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Ποτέ δεν είναι αργά, να πει το «ναι» σε μία καινούργια εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο.

Κάπως έτσι, όταν η Ευγενία- Vivianes εδώ- ήρθε να ζητήσει τη γνώμη μου για το επόμενο χρώμα στα μαλλιά της, το νέο για την ολοκαίνουργια βαφή iNOA της L’Oréal Professionnel, είχε μόλις φτάσει στο mail μου.

-Η απόλυτη εμπειρία βαφής, χωρίς αμμωνία με τη δύναμη του ελαίου και νέα προσωποποιημένη διάγνωση με virtual δοκιμή χάρη στο νέο iNOA [iD]. Ευγενία τί λες;

-Σε εμπιστεύομαι!

Ο διάλογός μας ήταν σύντομος και το ραντεβού μας κλείστηκε αμέσως με τον hair expert (στη συγκεκριμένη περίπτωση την Αγγελική Μπαρλαμπά, Technical Consultant της L’Oréal Professionnel Paris), προκειμένου να μάθουμε στην πράξη πώς εφαρμόζεται η νέα βαφή iΝΟΑ αλλά και ποια είναι τα οφέλη της στα μαλλιά μας.

«Με την ανάπτυξη της iNOA, η L’Oréal Professionnel– πρωτοπόρος στις βαφές μαλλιών από το 1909- καινοτόμησε για ακόμα μια φορά συστήνοντας τη βαφή χωρίς αμμωνία με βάση το λάδι» μάς είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας στη συνέχεια σ’ όλες τις ερωτήσεις μας καθώς το hair makeover της Ευγενίας είχε ξεκινήσει.

 

Τι προσφέρει η εμπειρία iNOA στη γυναίκα;

Στην ουσία όπως είπαμε παραπάνω, η iNOA είναι μία πολυτελής εμπειρία βαφής την οποία μία γυναίκα μπορεί να απολαύσει στο κομμωτήριο.

Γιατί την εμπιστεύονται τόσες γυναίκες και τί καινούριο φέρνει η νέα iNOA σε σχέση με την παλιά;

Αρχικά, πρόκειται για μία βαφή χωρίς αμμωνία. Είναι δηλαδή, άοσμη και γι’ αυτό την ξεχωρίζουν αρκετές γυναίκες. Επιπλέον, προσφέρει ιδανική άνεση στο τριχωτό της κεφαλής, χαρίζοντας πιο πλούσιο και με μεγάλη διάρκεια χρώμα, αλλά και 100% κάλυψη λευκών. Κι όλα αυτά, ενώ, η λάμψη στα μαλλιά έχει αυξηθεί +48%.

Με βελτιωμένη σύνθεση, αλλά και με νέα, επαγγελματική διάγνωση, που ενισχύεται μέσω της τεχνολογίας, ναι μιλάμε για τη νέα εφαρμογή iNOA [iD], υπόσχεται ένα εγγυημένα εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα, 100% εξατομικευμένο στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Παράλληλα, η νέα iNOA– ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της L’Oréal Professionnel– γίνεται επίσης πιο βιώσιμη χάρη στη νέα συσκευασία οικολογικού σχεδιασμού, από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες;

Φυσικά και ταιριάζει σ΄ όλες τις γυναίκες μιας και διαθέτει μία μεγάλη χρωματική παλέτα 91 αποχρώσεων. Επομένως και με την προσωποποιημένη- εξατομικευμένη διάγνωση του επαγγελματία κομμωτή, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει ή ακόμη και να δημιουργήσει τις αποχρώσεις που της ταιριάζουν, «εξοπλίζοντας» τον κομμωτή με απεριόριστη δημιουργικότητα! Κι όλα αυτά, χωρίς καθόλου αμμωνία. Αποτέλεσμα; Πιο υγιές, λαμπερό και γεμάτο ζωντάνια χρώμα στα μαλλιά.

Ένα ραντεβού μ’ έναν επαγγελματία κομμωτή- σε περίπτωση που θέλεις να ζήσεις μία αντίστοιχη εμπειρία- θα σου λύσει κάθε extra πιθανή απορία.

@lorealpro #lorealprogr #lorealprogr

Μάθετε περισσότερα στο website της L’Oreal Professionnel