ΠΡΟΣΩΠΟ
SPONSORED

Υπάρχουν τελικά μαγικά ραβδάκια που κάνουν πιο λαμπερή την επιδερμίδα;

It’s the most wonderful time of the year! Ναι, θα μείνουμε σπίτι, ναι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά… ΑΛΛΑ, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, όπως το selfcare και πιο συγκεκριμένα, η skincare ρουτίνα μας.

Και εδώ, στο Ladylike, αγαπάμε το selfcare, το skincare και γενικότερα οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη καλύτερα με την επιδερμίδα και το σώμα μας, βλέποντας την πιο λαμπερή εκδοχή τους.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα LIVE (σημείωσε τη μέρα και την ώρα- Δευτέρα 21/12, στις 18.00) που μεταξύ άλλων θα είμαι και εγώ εκεί παρέα με τη NIVEA για να μοιραστώ μαζί σου και να σου δείξω, μερικές απλές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη beauty ρουτίνα σου για να ενισχύσεις τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη της επιδερμίδας σου, όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών αλλά και μέσα στη νέα χρονιά.

Πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος στη λάμψη της επιδερμίδας σου; Τι ρόλο παίζει το νερό που πίνεις; Και ποιο είναι το πιο σημαντικό συστατικό για να αναζητάς στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σου αλλά και στο… πιάτο σου; Παίζει ρόλο ο τρόπος που εφαρμόζεις τις κρέμες σου; Και αν ναι, ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να το κάνεις; Και τέλος…ποια σειρά περιποίησης της NIVEA είναι η καταλληλότερη για άμεση λάμψη και φρέσκια όψη στην επιδερμίδα σου; Γιατί η λάμψη των Χριστουγέννων πηγάζει από μέσα μας και καθρεφτίζεται στο πρόσωπό μας.

Ladylike Christmas Event: Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί, στο πιο γιορτινό Ladylike party

Υ.Γ Σε περιμένω με τις απορίες σου για να κάνουμε μία ωραία μπιουτο-συζήτηση!