ΑΡΩΜΑ

Idôle L’ Intense: Το νέο γυναικείο άρωμα της Lancôme στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Η Lancôme δεχόταν ανέκαθεν έμπνευση από τις γυναίκες. Το 2019 δημιούργησε το Idôle, ένα επαναστατικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις σύγχρονες γυναίκες, μια γενιά που αμφισβητεί το κοινωνικό κατεστημένο και γράφει τους δικούς της κανόνες επιτυχίας. Ένα χρόνο μετά, η σαγηνευτική πεμπτουσία του Idôle επιστρέφει – αυτή τη φορά πιο τολμηρή, πιο θαρραλέα. Το Idôle l’intense είναι ένα αισθησιακό, Chypre floral άρωμα.

Το νέο Idôle l’intense είναι ένα σύμβολο – σαν φλόγα που περνά από γυναίκα σε γυναίκα και πυροδοτεί τα όνειρα τους. Αισθησιακό, δυνατό και ταυτόχρονα οικείο, το Idôle l’intense στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες: «μαζί, μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο».

Βασισμένο σε πρώτες ύλες που προέρχονται από βιώσιμες πηγές και δημιουργούνται ειδικά για τη Lancôme χρησιμοποιώντας μοναδικές μεθόδους εκχύλισης και σε τρεις αρωματικούς πυλώνες, το Idôle l’intense ενισχύει τη φυσική ομορφιά των λουλουδιών:  Το τριαντάφυλλο – εμβληματικό σύμβολο της Lancôme – που εξελίσσεται, τρία αποστάγματα γιασεμί προσθέτουν βελούδινη υφή και διακριτικούς φρουτώδεις τόνους και τέλος, οι λευκές chypre νότες βάσης αναδεικνύουν τις κομψές ξυλώδεις νότες.

Κι αυτή τη φορά, γιορτάζοντας τη συλλογική επιτυχία των γυναικών, τρεις γυναίκες αρωματοποιοί, aka η Shyamala Maisondieu, η Nadège le Garlantezec και η Adriana Medina συνεργάστηκαν, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητά τους σε ένα νέο, επαναστατικό αρωματικό κεφάλαιο. Btw, το 2019, αυτή η γυναικεία ομάδα που καταρρίπτει τους κανόνες υπέγραψε την αρχική οσφρητική απόδοση του Idôle – του πρώτου chypre-floral αρώματος.

 

Το μπουκάλι και η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας

Για το Idôle l’intense, το μπουκάλι επανασχεδιάστηκε ριζικά. Μια σαγηνευτική μεταλλική επίστρωση στην πίσω όψη και στα πλαϊνά του μπουκαλιού δημιουργεί αντανακλάσεις που μεταβάλλονται συνεχώς, συμβολίζοντας τις απέραντες δυνατότητες. Από μπροστά, η κομψή σιλουέτα παραπέμπει στη θηλυκότητα και στη δύναμη που έχουμε όταν ενωνόμαστε με στόχο την επιτυχία.

Πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνια του Idôle l’intense, η Zendaya. Στέκεται αγέρωχη, κρατώντας στο χέρι της το λαμπερό μπουκάλι Idôle l’intense κι εξυμνώντας τη δύναμη των γυναικών και τη δυνατότητά τους να εξελίσσονται μαζί.