ΜΑΛΛΙΑ

Selena Gomez: Μετά το καρέ δοκίμασε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Invision/AP Jordan Strauss

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Selena Gomez αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της, υιοθετώντας αυτή τη φορά, το πιο hot κούρεμα της σεζόν, μετά το μεγάλο trend του καρέ.

Κι ενώ πριν κάμποσες μέρες, στα American Music Awards έκανε την εμφάνισή της με ένα πολύ κοντό, ίσιο καρέ που πραγματικά της πήγαινε πάρα πολύ, αυτή τη φορά, η Selena αποφάσισε να αλλάξει hair look.

Με τη βοήθεια της hairstylist Marissa Marino, η τραγουδίστρια επέστρεψε στο πιο μακρύ μήκος στα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα από τα πιο hot hair trends της δεκαετίας του ’80, που όμως έχουν κάνει δυναμικό comaback, τα shag hair.

Στην ουσία το νέο της κούρεμα καλύπτει τους ώμους της, ενώ το βασικότερο χαρακτηριστικό του είναι τα έντονα layers που έχει σε όλο το μήκος του, ενώ η Selena πρόσθεσε και μερικές αφέλειες στο μπροστινό μέρος που την έκαναν να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

«New shag for London promo» σχολίασε χαρακτηριστικά η hairstylist κάτω από τη φωτογραφία με το νέο της hair look, αποσπώντας τα διθυραμβικά σχόλια των #selenators.

Πριν:

Μετά:

Ομολογουμένως, το νέο της shag κούρεμα της πάει πολύ, δίνοντας στα μαλλιά μία τέλεια κίνηση και περισσότερο όγκο. Εσένα, πώς σου φαίνεται; Θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο στα μαλλιά σου;