BEAUTY NEWS

Η πρώτη, ανατρεπτική συνεργασία του οίκου YSL Beauty για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο, ημερολογιακά τουλάχιστον, ξεκίνησε και η πρώτη ανατρεπτική συνεργασία του οίκου YSL Beauty για τη σεζόν, είναι γεγονός. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο οίκος που με κάθε συλλογή του ορίζει μια νέα εποχή έκφρασης, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ράπερ, τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Lil Nas X. Μία συνεργασία που σπάει τα όρια και αγκαλιάζει την ατρόμητη, χωρίς κανόνες καλλιτεχνική έκφραση, που διαμορφώνει την ομορφιά του σήμερα.

 

Πρωτοπόροι και καινοτόμοι, ο Lil Nas X και ο οίκος YSL Beauty ξεπερνούν τα όρια της ομορφιάς όπως τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Ο Lil Nas X γίνεται ο νεότερος ambassador του οίκου, που αξιοποιεί την πολυδιάστατη δύναμη της ομορφιάς, εμπνέοντας ταυτόχρονα όσους θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο μαζί με τον YSL.

Σ’ αυτή τη συνεργασία, ο YSL Beauty και ο Lil Nas X καταργούν τη συμβατική σκέψη και δημιουργούν ένα νέο ρεύμα, με τη διορατικότητα σε πρώτο πλάνο. Πλέον η αίγλη επιτυγχάνεται μέσω της μοναδικότητας, η ομορφιά μέσω της αυτοέκφρασης και η πολυτέλεια είναι το μέσο για την αλλαγή. Ο Lil Nas X και ο YSL Beauty ξεσηκώνουν την έρημο στην νέα καμπάνια, παρουσιάζοντας ένα νέο μουσικό κομμάτι για πρώτη φορά.

«Ο Lil Nas X ενσαρκώνει το όραμα του οίκου YSL Beauty για το μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς: ξεπερνάει τα όρια, είναι μοναδικός, δεν απολογείται, είναι τολμηρός», λέει η Laetitia Raoust, Γενική Διευθύντρια του YSL Beauty στις ΗΠΑ. «Η σύνδεση του YSL Beauty και του ακλόνητου πάθους του Lil Nas X, που έχουν στόχο την ατομικότητα, είναι η έμπνευση πίσω από αυτή τη συνεργασία, που φιλοδοξεί να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ομορφιάς».

Ο Lil Nas X τολμά να αμφισβητεί τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς και το όνομά του είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πάθος, τη δημιουργικότητα και τον ατρόμητο τρόπο ζωής – όπως ακριβώς ο ίδιος o Yves Saint Laurent ξεκίνησε να κάνει με τη δημιουργία του οίκου. Αυτό το στοιχείο συνεχίζει να είναι το θεμέλιο κάθε καμπάνιας μέχρι σήμερα. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύω με τον οίκο YSL Beauty σε αυτήν την καμπάνια – είναι ένα εμβληματικό brand και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος κάτι τόσο μοναδικού και πρωτοποριακού στον κόσμο της ομορφιάς», λέει ο ράπερ. «Ευχαριστώ τον YSL που αγκαλιάζει εμένα και την ταυτότητά μου και που εμπνέει την αλλαγή στην ομορφιά για τις επόμενες γενιές!»

Η νέα καμπάνια και το νέο λανσάρισμα του οίκου YSL Beauty

Η νέα καμπάνια, με πρωταγωνιστή τον Lil Nas X περιλαμβάνει το νέο λανσάρισμα του οίκου YSL Beauty, το προϊόν Rouge Pur Couture: The Bold. Πρόκειται για ένα couture κραγιόν με υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμα. Για όσους δε διστάζουν να δώσουν την απόλυτη ένταση στα χείλη τους, αυτή η νέα προσθήκη στη συλλογή αναδεικνύει το χρώμα, τη λάμψη και την άνεση στο μέγιστο. Η καινοτομία είναι βασικό συστατικό του YSL DNA και αυτή η νέα φόρμουλα παρέχει πιο τολμηρό, έντονο χρώμα που μοιάζει με δεύτερο δέρμα.

Το Rouge Pur Couture: The Bold, διαρκεί όλη τη νύχτα και προσφέρει ένα τελείωμα που είναι μοναδικό – όχι γυαλιστερό, όχι σατινέ, όχι ματ – αλλά με καθαρή, απεριόριστη, τρισδιάστατη λάμψη. Παρουσιάζεται παράλληλα με την τελευταία καινοτομία του οίκου YSL Beauty, τη μάσκαρα Lash Clash – που προσφέρει όγκο έως 200% επιπλέον και μοναδικό πολυτελές μαύρο χρώμα.

 

Με το καλωσόρισμα του Lil Nas X ως τον νέο ambassador του YSL Beauty, ελπίζει να ενθαρρύνει όλα τα μέλη της κοινότητάς του να αγκαλιάσουν απαρέγκλιτα και χωρίς δεύτερη σκέψη την ατομικότητά τους, πιο δυνατά από ποτέ και να μην επιτρέψουν ποτέ σε κανέναν να ορίσει, να αψηφήσει ή να αρνηθεί την μοναδική ταυτότητά τους. Η συνεργασία με τον Lil Nas X συμπληρώνει τέλεια την ομάδα των ambassadors του οίκου που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον, γιορτάζοντας τη μοναδικότητα και τον νεωτερισμό, όπως οι Troye Sivan, Barbie Ferreira και Indya Moore.