ΜΑΛΛΙΑ

Η πρόκληση του ξανθού: Η σειρά που θα λατρέψουν τα ξανθά μαλλιά σου

Δυναμικό, sexy, τολμηρό. Από το Grey Blonde και το Platinum Blonde της Marilyn Monroe μέχρι τα πιο γλυκά California Blonde και Caramel Blonde της Jennifer Aniston και Gigi Hadid, υπάρχει ένα διαφορετικό ξανθό για κάθε γυναίκα, για κάθε τύπο μαλλιών, για κάθε εποχή και διάθεση.

 

Το ξανθό δεν είναι απλώς μία τολμηρή αλλαγή και άλλο ένα χρώμα. Είναι άποψη, αλλά και πρόκληση, καθώς καμία δε θέλει να επιλέξει ανάμεσα στην υγιή όψη και το ξεθώριασμα ή τους ανεπιθύμητους θερμούς τόνους.

Ποια είναι όμως στ’ αλήθεια, η πρόκληση του ξανθού;

Κι ενώ μπορεί να το ονομάζουμε “χρώμα”, στην πραγματικότητα το ξάνοιγμα έγκειται στην αφαίρεση των φυσικών χρωστικών της τρίχας –δηλαδή στην αφαίρεση της μελανίνης. Όταν η δομή της αλλοιώνεται, η τρίχα γίνεται πιο αδύναμη, ευαίσθητη και χάνει την πολύτιμη υγρασία της. Μάλιστα, πιθανές βλαβερές επιπτώσεις της θερμότητας, του ήλιου, της ρύπανσης, κλπ πλήττουν ακόμη πιο πολύ την ακεραιότητα της τρίχας. Κάπως έτσι, η καταπόνηση της τρίχας, η έλλειψη ζωντάνιας και ο ασταθής τόνος μπαίνουν στο επίκεντρο.

Blond Absolu: Η απόλυτη περιποίηση του ξανθού και απάντηση σε κάθε πρόκληση

Σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα για τα ξανθά μαλλιά που σκοπό είχαν μόνο την εξουδετέρωση των υποτόνων ή την επανόρθωση της τρίχας, η Kérastase για πρώτη φορά, δημιούργησε μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη αποκλειστικά σε κάθε τύπο και τόνο ξανθού, όπου αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος, σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις.

Ειδικά σχεδιασμένη, με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά, η Blond Absolu ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του ξανθού, συνδυάζοντας τη βαθιά επανόρθωση της τρίχας με την εντατική και διαρκή εξουδετέρωση των θερμών τόνων (τελειοποίηση του τόνου).

Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που συνδυάζονται σε ειδικά προσαρμοσμένα τελετουργικά για το λούσιμο, την περιποίηση και το styling των ξανθών μαλλιών. Αρχικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο ενυδατικό σαμπουάν Bain Lumiere για φωτεινό ξανθό ή το μωβ σαμπουάν κατά των ανεπιθύμητων πορτοκαλί και κίτρινων τόνων, Bain Ultra-Violet. Στην περιποίηση, ο νέος πρωταγωνιστής είναι η κρέμα εντατικής ενδυνάμωσης Cicaflash που συνδυάζει την επανορθωτική δύναμη περιποίησης μιας μάσκας με την υπέροχη, ανάλαφρη αίσθηση μιας κρέμας, με αποτέλεσμα να αναδομεί αμέσως την τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Παράλληλα- η Masque Ultra-Violet που περιέχει μωβ χρωστικές προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και εξουδετέρωση ενάντια στους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους, για τέλειο ξανθό χρώμα. Τέλος, τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά χάρη στον ενδυναμωτικό ορό Cicaplasme, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, μειώνει το σπάσιμο και αναδομεί σε βάθος. Αποτέλεσμα; Πιο φωτεινό ξανθό χρώμα.

Extra Tip:  Για extra φροντίδα, ενδυνάμωση, διευκόλυνση στο φορμάρισμα και όταν έχεις μόνο 5 λεπτά για να φροντίσεις εντατικά τα μαλλιά σου, μπορείς να απολαύσεις την υπηρεσία Fusio-Dose της Kérastase. Μπορείς να βρεις αυτή την μοναδική υπηρεσία στα κομμωτήρια Kérastase και αποτελείται από εξατομικευμένες, επαγγελματικές τελετουργίες που επιλέγεις σε συνεργασία με τον κομμωτή σου, μετά από την απαραίτητη διάγνωση. Ειδικά για όσες έχουν ξανθά μαλλιά, υπάρχει ο κατάλληλος συνδυασμος Fusio-Dose και μπορούν να τον δοκιμάσουν ανάλογα με τις ανάγκες που θα εντοπίσουν με τον κομμωτή τους.

Σε κάθε περίπτωση επειδή κάθε ξανθό είναι μοναδικό και οι τεχνικές αλλά και οι τόνοι του ξανθού ποικίλλουν, κάθε γυναίκα μπορεί, με τη συμβουλή του κομμωτή της, να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση τις δικές της ανάγκες και το δικό της ξανθό με τα προϊόντα της σειράς. Βρες την Kérastase στα κοντινότερα κομμωτήρια σε εσένα εδώ ή στα συνεργαζόμενα online καταστήματα.