ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Η Pamela Anderson πιάνει τα μαλλιά της με ένα εσώρουχο και αυτό είναι ξεκάθαρα μία σουρεάλ στιγμή

Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Μιλώντας για μυστικά ομορφιάς και χρήσιμα beauty hacks το τελευταίο πράγμα που ενδεχομένως να πήγαινε το μυαλό σου θα ήταν να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά χρησιμοποιώντας…το εσώρουχό σου. Κι όσο τα κορίτσια στο Tik Tok θα προσπαθούν για λίγη δημοσιότητα και likes, κάνοντας μπούκλες με σουρωτήρια και κολάν γυμναστικής στα μαλλιά τους, τόσο οι πραγματικοί legends θα έρχονται και με μία τους και μόνο εμφάνιση θα βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Φυσικά, όλη αυτή η εισαγωγή δεν θα γινόταν, αν η Pamela Anderson δεν άνοιγε την τσάντα της…

Συμμετέχοντας στα Youtube Series με θέμα ”In the Bag” της Βρετανικής Vogue, πριν λίγες μέρες, το «sex symbol των 90s» κλήθηκε να αδειάσει την τσάντα του on camera και να αποκαλύψει ποια είναι τα πράγματα- προϊόντα που έχει πάντα μαζί. Η Pamela Anderson πήρε αναπαυτικά τη θέση της πάνω στο κρεβάτι, το ίδιο και η Stella McCartney τσάντα της και ξεκίνησε να δείχνει όλα όσα περιείχε.

Ένα concealer, μία βεντάλια, ένα CBD Oil (λαδάκι με κάνναβη) για την αρθρίτιδα στα χέρια της, ένα ρουζ για τα μάγουλά της, vintage γυαλιά ηλίου, κρύσταλλοι για good vibes, ένα “Love Potion” aka το προσωπικό της άρωμα φτιαγμένο με ylang-ylang και τριαντάφυλλα από τον κήπο της και μέχρι εδώ δεν θα σχολιάζαμε περαιτέρω, αν το επόμενο πράγμα που έβγαζε από την τσάντα της δεν ήταν ένα string.

«Δεν ξέρω γιατί έχω ένα G-string στην τσάντα μου, αλλά μην μου πεις ότι δεν έχεις ένα scrunchie…Πραγματικά κάνουμε flash back στα ’90s.. Στα ατημέλητα updos πάντα είχα ένα εσώρουχο στα μαλλιά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά όσο πιάνει ψηλά τα μαλλιά της σ’ ένα messy κότσο χρησιμοποιώντας πολύ φυσικά με μία extra δόση coolness, το string αντί για κάποιο λαστιχάκι ή scrunchie. Αξίζει να δεις αυτή τη στιγμή, πατώντας play στο παρακάτω video.

Η viral στιγμή που η Pamela Anderson πιάνει τα μαλλιά της μ’ ένα εσώρουχο

Τι κι αν η ίδια με πιασμένα τα μαλλιά της, συνεχίζει ατάραχη να μας δείχνει τα essentials της τσάντας της, το lip balm, το αντηλιακό, μία πούδρα, το βιβλίο της, μία ψεύτικη βλεφαρίδα κλπ, έχουμε ήδη πατήσει rewind στη στιγμή που πιάνει τα μαλλιά της ψηλά με το εσώρουχο.

«Ένα G-string ως λαστιχάκι; Αυτή η γυναίκα είναι κυριολεκτικά legend». «Είναι πραγματικό icon». «Είναι τόσο αυθεντική και δεν προσπαθεί να βγάλει τίποτα ψεύτικο». «Είναι fun, έχει χιούμορ και δεν είναι ποτέ βαρετή. Love you Pam» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των fans της κάτω από το video, ενώ δεν έλειψαν κι αυτά που ταυτίζονταν με το συγκεκριμένο hack: «Έτσι έπιανα τα μαλλιά μου όταν ήθελα να πλύνω το πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να βρω ένα scrunchie».

Και μετά από όλο αυτό έρχομαι να σε ρωτήσω υπεύθυνα:

Είναι το hack της Pamela, το επόμενο challenge που θα δούμε στο Tik Tok;

ΨΗΦΙΣΕ