ΜΑΛΛΙΑ

Η Monica Bellucci με μακρύ καρέ είναι ίδια η Χαρούλα Αλεξίου

Invision/AP Arthur Mola/

Δεν χρειάζονται εισαγωγές για τη Monica Bellucci. Ήταν, είναι και θα είναι μία από τις γυναίκες που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, sexiness και stylish εμφανίσεις. Με μία λέξη, icon. Κάθε δημόσια εμφάνισή της, απόδειξη των παραπάνω.

Κι ενώ μια ζωή τη θυμόμασταν με τα μακριά signature μαλλιά της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο fashion show του οίκου Dior στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, έκανε το ντεμπούτο της με ένα πολύ κοντό καρέ, που έφτανε μέχρι το ύψος του πηγουνιού της και ομολογουμένως την ανανέωνε πάρα πολύ.

 

Ο καιρός πέρασε, η Monica άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν- αισίως έχει ένα μακρύ καρέ που φτάνει οριακά στο ύψος των ώμων της- αλλά αποφάσισε να κάνει ακόμη μία αλλαγή στην κόμη της. Προκειμένου να ανανεώσει το καρέ της λοιπόν, δοκίμασε να του δώσει ένα πιο shaggy χαρακτήρα, κάνοντας  ένα φιλάρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών της.

Monica Bellucci /AP Photo / Christophe Ena

Δίνοντας το παρών στo Dior Haute Couture Spring/Summer 2020 Show, η Monica έδειχνε απλά υπέροχη. Η μακριά φράντζα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της κολάκευε πολύ το πρόσωπό της, ενώ το επιμελώς ατημέλητο look της έδινε ένα effortless chic αέρα σε όλη την εμφάνισή της, σε σημείο που μας θύμιζε εξωφρενικά πολύ το μακρύ καρέ με φράντζα που είχε υιοθετήσει κάποτε, η δική μας αγαπημένη, Χαρούλα Αλεξίου.

Η Monica

Monica Bellucci /AP Photo / Christophe Ena

Η Χαρούλα

Και στις δύο περιπτώσεις, μας αρέσει πολύ αυτό το κούρεμα μιας και θεωρούμε πως αγκαλιάζει τέλεια το πρόσωπο. Και επειδή Σάββατο και μια αγάπη στη Χαρούλα την έχουμε ομολογουμένως, άνοιξε την ένταση και πάτα play στο τραγούδι.