ΜΑΛΛΙΑ

Η Μαρία Ναυπλιώτου φρέσκαρε μόνη της το μήκος στις αφέλειες και τα πήγε περίφημα

NDP Photo Agency

Η καραντίνα αν μη τι άλλο μας έχει κάνει πιο δημιουργικούς και πρακτικούς σε πολλά πράγματα. Και όσο τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά και δεν μπορούμε να αφεθούμε στα χέρια των hair experts, τόσο περισσότερο αναπτύσσουμε δεξιότητες που ενδεχομένως να μην ξέραμε πως είχαμε.

 

 

Δεν είναι λίγες λοιπόν, οι διάσημες κυρίες που όχι μόνο αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση (εν προκειμένω το ψαλίδι) στα χέρια τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους με την κομμωτική τέχνη, αλλά και να μοιραστούν το αποτέλεσμα με τους followers τους στα social media. Καλή διάθεση και σύνεση να υπάρχει.

 

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία ομολογουμένως δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος σε τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της. Ήταν όμως να μην κάνει την αρχή. Τον περασμένο Ιανουάριο, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε αρχικά να κόψει το μήκος των μαλλιών της (έφταναν πάνω από τους ώμους της), ενώ αρχές Μαρτίου έκανε το ντεμπούτο της με αφέλειες που πραγματικά λα-τρέ-ψα-με.

Ο καιρός πέρασε, οι αφέλειες μάκρυναν (επικίνδυνα μάλλον), η καραντίνα καλά κρατεί και η ηθοποιός αποφάσισε να φρεσκάρει το κούρεμά της- και πιο συγκεκριμένα τις αφέλειές της- μόνη της, στο σπίτι, ανεβάζοντας το ανανεωμένο hair look της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Μετά από άνιση μάχη με τα ψαλίδια και τις αφέλειες κατάφερα αυτό. Νομίζετε ότι τα κατάφερα; Τα φαινόμενα απατούν. #μείνετεμακριάαποψαλίδια #stayawayfromscissors» σχολίασε με αρκετό χιούμορ.

Κι αν κρίνουμε από τα αποτέλεσμα, εμείς πιστεύουμε πως τα πήγε περίφημα! Εσύ τι λες; Πώς σου φαίνεται το ανανεωμένο κούρεμά της; Αλήθεια, θα τολμούσες κάτι αντίστοιχο, στα δικά σου μαλλιά εν μέσω καραντίνας;