ΝΥΧΙΑ

Η Kylie Jenner πόσταρε την πιο χαριτωμένη #nailfie με την κόρη της

Instagram/kyliejenner/

Μπορεί να έχει σταματήσει τις extreme αλλαγές στα μαλλιά της, λόγω εγκυμοσύνης, όμως, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα μανικιούρ της. Άλλωστε, η Kylie Jenner είναι κατά γενική ομολογία- δεν το έκρυψε και ποτέ βέβαια- μία από τις μεγαλύτερες manicure influencers των social media.

Και σίγουρα, όταν υπάρχουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις Kylie Jenner και μανικιούρ, ο νους μας δεν πάει σ’ ένα απλό και λιτό μανικιούρ. Μιλάμε για την Kylie Jenner της γνωστής οικογενείας των Kardashians, που τα μανικιούρ της ξεπερνούν πολλές φορές κάθε φαντασία.

Αυτή τη φορά βέβαια, η Kylie δεν έβγαλε φωτογραφία μόνο το δικό της- παρεμπιπτόντως υπέροχο- μανικιούρ, αλλά και της κόρης της, Stormi. Όπως φαίνεται στη nailfie που πόσταρε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια επέλεξε ένα γαλλικό μανικιούρ με πιο ροζ βάση από τη συνηθισμένη γαλακτερή, δημιουργώντας μία πιο παχιά γραμμή αντί για το πιο λεπτό συνήθως λευκό tip στην άκρη.

Η λεπτομέρεια όμως, που έκανε ξεκάθαρα τη διαφορά στο συγκεκριμένο μανικιούρ της, ήταν οι μικροσκοπικές πέρλες στην επιφάνεια των νυχιών της που έδιναν ένα πιο chic, ρομαντικό ύφος σ’ ολόκληρο το look της. Όσο για την τρίχρονη Stormi εκείνη έβαψε τα νύχια της σε μία πράσινη μεταλλική απόχρωση. Κατά μάνα, κατά κόρη.

Η nailfie της Kylie Jenner με τη Stormi

Κι όσο υπέροχα κι αν είναι και τα δύο μανικιούρ, μαμάς και κόρης, τα πολυτελή ασορτί δαχτυλίδια της Kylie και της Stormi ήταν αυτά που τράβηξαν εξίσου την προσοχή (μην πως και τη μεγαλύτερη προσοχή). «Ο μπαμπάς μας πήρε ταιριαστά δαχτυλίδια» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία, αναφερόμενη στα κοσμήματα- δώρα που τους έκανε ο Travis Scott. Ενδεχομένως η πιο «πλούσια» και χαριτωμένη nailfie μαμάς- κόρης που έχουμε δει τελευταία! Τι λες;