ΑΡΩΜΑ

Η κόρη της Kate Moss, Lila, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος του Marc Jacobs. It’s so Perfect!

«Η πιο περήφανη στιγμή μου είναι όταν βλέπω τη Lila, την κόρη μου, να γίνεται μια όμορφη νεαρή γυναίκα» είχε πει πριν λίγο καιρό η Kate Moss σ’ ένα βίντεο – συνέντευξη στο πλαίσιο του project του “In my Choos”. Και ναι, τα γονίδια φαίνεται να έκαναν λειτούργησαν φανταστικά και σε αυτή την περίπτωση, της Kate και της Lila Moss.

 

 

Δεν πάει λίγος καιρός από τότε που είδαμε την κόρη της Kate Moss και του συνιδρυτή του περιοδικού Dazed, Jefferson Hack, Lila Moss- Grace να κάνει το ντεμπούτο της στο catwalk, ανοίγοντας και κλείνοντας την πασαρέλα του ιταλικού οίκου Miu Miu για την παρουσίαση της συλλογής SS21. Αυτή τη φορά, το 18χρονο supermodel πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για το νέο, παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο γυναικείο άρωμα του οίκου Marc Jacobs, Perfect.

Εμπνευσμένο από το μάντρα του Marc Jacobs, το Perfect, είναι ο εορτασμός της αισιοδοξίας, της αυτό-αποδοχής και πηγάζει από το μάντρα του Marc Jacobs «είμαι τέλειος όπως ακριβώς είμαι». Στην ίδια λογική κινείται τόσο ο σχεδιασμός, όσο και η καμπάνια του αρώματος που αναδεικνύει μία εικόνα αγάπης του εαυτού και της αυθεντικότητας.

Εκτός από τη Lila Moss, στην καμπάνια συμμετέχει ένα cast με 42 ακόμη άτομα που επιλέχτηκαν μέσω ενός ανοιχτού social media casting call.

Το νέο άρωμα του οίκου Marc Jacobs

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, φωτεινό, θηλυκό και λουλουδάτο άρωμα. Μια αρμονική σύνθεση φρέσκων λουλουδιών και χαλαρωτικών απαλών συμφωνιών.

Η καμπάνια είναι γυρισμένη στη Νέα Υόρκη, από τον αναγνωρισμένο φωτογράφο Jurgen Teller και creative director την Katie Grand. Όσο για το σχεδιασμό του μπουκαλιού είναι απλά so perfect, με χαρακτηριστικά πολύχρωμα φυλαχτά, επιλεγμένα από τον ίδιο το Marc Jacobs, αναδεικνύοντας το προσωπικό του στιλ στο σχεδιασμό του αρώματος.