ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η κίνηση που θα κάνει το foundation σου ακόμη πιο ελαφρύ

Iamxtree Imaxtree

Κάνει ζέστη και είναι Μάιος. Αυτά τα έχουμε πει. Πριν η ψυχική σου υγεία αρχίζει να κλονίζεται και το μακιγιάζ σου να λιώνει, σου δώσαμε πέντε beauty tips που θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις σε τέτοιες θερμοκρασίες. Και με το foundation τι θα γίνει;

Επίσης, σου εξηγήσαμε γιατί μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα μπορεί να είναι αυτό το προϊόν που ναι μεν θα σε προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (μην ξεχνάς πως 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία- aka φωτογήρανση) παράλληλα θα καλύψει μικρές ατέλειες και δυσχρωμίες χαρίζοντας ομοιομορφία. Παρόλα αυτά, εσύ συνεχίζεις να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια με το foundation σου.

Το ζήτημα σ’ αυτή την περίπτωση είναι ένα: Μπορείς να κάνεις το foundation σου πιο ελαφρύ;  Να μην το αισθάνεσαι, δηλαδή, τόσο βαρύ στην επιδερμίδα σου όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα; Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε το τρικ.

Για να έχεις πιο ανάλαφρο, φυσικό φινίρισμα με το foundation σου, δεν έχεις παρά να ανακατέψεις πολύ καλά, λίγες σταγόνες του με μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα σου θα είναι ακόμη πιο ενυδατωμένη, έχοντας μία ομοιόμορφη, ανάλαφρη κάλυψη. Φυσικά, αν θέλεις ακόμη πιο ελαφρύ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, δεν έχεις παρά να αναμείξεις ίσες ποσότητες και από τα δύο (foundation και ενυδατική).

Τέλος, αν θέλεις πάλι, ένα περισσότερο φωτεινό- λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, μην διστάσεις να ανακατέψεις το foundation με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο έλαιο προσώπου και είσαι έτοιμη. Τι λες; Θα το δοκίμαζες αυτό το κόλπο;