ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η κίνηση ματ στο μακιγιάζ για να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή σε λιγότερο από 1 λεπτό

Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Τα tips & tricks στο μακιγιάζ υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο πρακτική, να τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας, να μας φτιάχνουν τη διάθεση, να μας κάνουν πιο «εφευρετικές». Γιατί όταν έχεις καλή διάθεση και θέληση, τίποτα δεν πρέπει να σε αγχώνει, όλα μπορούν να λυθούν.

Ολοένα και περισσότερα κορίτσια λοιπόν στο TikTok αυτό τον καιρό, ασχολούνται με το μακιγιάζ και τη μύτη τους- κυριολεκτικά. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς έχουν γίνει αρκετά τελειομανείς στο μακιγιάζ τους, ώστε να βρουν αυτόν τον τρόπο/ τους τρόπους που θα την αναδείξουν κάνοντάς την να δείχνει ενδεχομένως πιο λεπτή. Μιλάμε για δαιμόνια tricks!

Τα tricks στο μακιγιάζ που θα κάνουν τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή

Tο contouring aka τα κοψίματα και οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι ένας από αυτούς τους τρόπους. Ένα προϊόν για contouring είτε σε μορφή stick/ στιλό/ μολύβι είτε σε μορφή πούδρας διαλέγοντας μία απόχρωση αρκετά πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου και ένα εργαλείο μακιγιάζ για καλό blending, όπως ένα πινέλο, beautyblender ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ αρκούν για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο πρακτικό κομμάτι, απλά «ζωγραφίζεις» δύο κάθετες γραμμές δεξιά και αριστερά στη ράχη της μύτης και στη συνέχεια κάνεις πολύ καλό blending με τη βοήθεια του πινέλου. Αν θέλεις να πετύχεις ένα ακόμη πιο λεπτό αποτέλεσμα, δημιούργησε μια μικρή γραμμή στο κάτω μέρος της μύτης, σβήνοντας την και αυτή πολύ καλά. Αυτά όμως, τα έχουμε ξαναπεί.

Αν ψάχνεις έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο, δεν έχεις παρά να πάρεις στα χέρια σου ένα λευκό μολύβι ματιών. Τα πράγματα πολύ εύκολα. Με το μολύβι δημιουργείς μία μικρή κάθετη γραμμή ακριβώς πάνω στο κόκκαλο της μύτης σου (στο πάνω μέρος) και έπειτα μία μικρότερη, οριζόντια, στο κάτω μέρος της. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται και σ’ αυτή την περίπτωση στο καλό blending είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με ένα beautyblender. Είσαι έτοιμη! Σου έχουμε και video για να δεις όλα τα steps αναλυτικά!