ΜΑΛΛΙΑ

Η Eva Longoria βάφει μόνη της τα μαλλιά της στο σπίτι της

Invision/AP Charles Sykes/

Εν μέσω καραντίνας, την είδαμε να ποστάρει ένα mini tutorial στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο αφού μας έδειξε πόσο πολύ έχει κατέβει η ρίζα της, κάνοντας αντίθεση με τη σκούρα καστανή απόχρωση στα υπόλοιπα μαλλιά της, μας αποκάλυψε πώς καλύπτει εκείνη με μια κίνηση τις γκρίζες ρίζες χρησιμοποιώντας το Magic Retouch της L’Oréal Paris.

«Είναι φοβερό επειδή έχει ένα μικρό ακροφύσιο για να μπορεί να εφαρμόζεται στοχευμένα» είπε τότε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ψεκάζοντας με το spray τις ρίζες των μαλλιών της, οι οποίες σε δευτερόλεπτα κυριολεκτικά καλύφθηκαν. Αυτή τη φορά, η Eva Longoria, αποφάσισε να μας δείξει με λίγες απλές κινήσεις πως μπορεί ο καθένας να πετύχει το τέλειο χρώμα μαλλιών στο σπίτι, χάρη στη βαφή μαλλιών Excellence Crème της L’Oréal Paris και όλα αυτά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό spot με τη βοήθεια του κινητού της.

 

Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια βαφής μαλλιών που δημιουργήθηκε στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό, με τη βοήθεια ενός smartphone

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική καμπάνια από beauty brand που γυρίστηκε στο σπίτι, με μόνο εργαλείο ένα κινητό τηλέφωνο και πρωταγωνιστεί η ambassador του brand Eva Longoria, η οποία επιμελήθηκε και όλη την παραγωγή.

Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως το νέο αυτό διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί η Eva Longoria χρησιμοποιώντας την Excellence Crème για να βάψει τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι, έρχεται για να προστεθεί σε μια μεγάλη λίστα με τηλεοπτικές παραγωγές που η ίδια έχει σκηνοθετήσει. Εκτός από αυτό το διαφημιστικό, αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει δύο μεγάλου μήκους ταινίες – την workplace comedy 24/7 για την Universal Pictures, στην οποία θα είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια μαζί με την Kerry Washington και το βιογραφικό Flamin ’Hot για την Fox Searchlight. Πάτα play στο βίντεο:

”Self-Care is Self-Worth”

«Όταν με προσέγγισαν από την οικογένεια της L’Oreal για αυτή την καμπάνια, ένιωσα ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε αυτό το πρώτο στο είδος του διαφημιστικό. Αναμφισβήτητα αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, καθώς προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις μας και τις ανάγκες των αγαπημένων μας, παρόλα αυτά είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Σε αυτό το σποτ, οι θεατές μπορούν να δουν πόσο εύκολο είναι να αποκτήσουν σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι. Η περιποίηση του εαυτού μας αξίζει τον κόπο τώρα ίσως και περισσότερο από ποτέ!» είπε η ίδια.

 

«Ακριβώς όπως πολλοί από εμάς δουλεύουμε αυτή την περίοδο από το σπίτι, έτσι και η ambassador μας Eva Longoria, διηύθυνε αυτή τη νέα και ιδιαίτερη καμπάνια για τη βαφή μαλλιών Excellence Crème από το σπίτι της. Η κρίση Covid-19 δεν εμπόδισε τη L’Oréal Paris να φανταστεί νέους τρόπους για να δημιουργήσει πρωτότυπες μορφές σύνδεσης με τους καταναλωτές μας, οι οποίοι επιδιώκουν να διατηρήσουν την αξία τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», δήλωσε η Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President της L’Oréal Paris.

«…Ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ μας – εμείς στο Παρίσι και η Eva στο Λος Άντζελες – μετά από ατελείωτες ώρες συζητήσεων για όλες τις λεπτομέρειες τηλεφωνικά ή με video calls τα καταφέραμε! Αυτό το βίντεο δείχνει πώς η L’Oréal Paris παραμένει πάντα στο πλευρό όλων των γυναικών, ιδιαίτερα σε περιόδους που όλοι μας χρειαζόμαστε θετική ενέργεια, όπως τώρα. Γιατί όπως λέει η απίστευτη και μαγική Eva: σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας αξίζει.» δήλωσε ο Julien Calot, Creative Director της ομάδας ομορφιάς McCann Paris