SKINCARE

Η επιδερμίδα σου έχει δυνατότητες αντιγήρανσης χωρίς όρια

«Για μένα, είναι ένα συναρπαστικό προνόμιο να μεγαλώνω και να μαθαίνω συνεχώς περισσότερα για τον εαυτό μου».
Anne Hathaway, Παγκόσμια Πρέσβειρα της Shiseido. 

 

Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι η δουλειά μιας δημοσιογράφου που γράφει για την ομορφιά είναι να πηγαινοέρχεται σε λαμπερές εκδηλώσεις και ταξίδια λανσαρισμάτων, και να δοκιμάζει το ένα καλλυντικό προϊόν μετά το άλλο. Αυτό όμως είναι το μισό job description! Το άλλο μισό έχει διερεύνηση, διάβασμα και προσπάθεια να μεταφέρεις στους ανθρώπους που σε διαβάζουν τις επιστημονικές εξελίξεις που κρύβονται πίσω από το μπουκαλάκι ή το βαζάκι που στέκεται γεμάτο υποσχέσεις στο ράφι του μπάνιου σου, αλλά και τη φιλοσοφία των εταιρειών που τα έχουν δημιουργήσει. Είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι της δουλειάς, αλλά και το πιο συναρπαστικό.

Ένα από τα brands που παρακολουθώ φανατικά για τις ανακαλύψεις και τις καινοτομίες του, είναι η Shiseido. Στα 150 χρόνια ζωής του, αυτό το γιαπωνέζικο brand στέκεται στο σταυροδρόμι της επιστήμης και της τέχνης, με ένα όραμα για την ομορφιά που εξελίσσεται μέσα στους καιρούς και θέλει να κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους μέσα από την περιποίησή τους. Η Shiseido δεν παρακολουθεί αλλά δημιουργεί τις εξελίξεις! Παράλληλα, πρεσβεύει ότι οι δυνατότητες δεν έχουν όρια, ενθαρρύνοντας όλες τις γυναίκες να αγκαλιάζουν κάθε στιγμή, να προσαρμόζονται σε κάθε στάδιο της ζωής τους, να τολμούν και να δοκιμάζουν.

Τρανταχτό παράδειγμα όλων αυτών είναι η πρωτοποριακή σειρά Vital Perfection, η Νο1 αντιγηραντική σειρά περιποίησης της μάρκας, με την καινοτόμο τεχνολογία Reneura και προηγμένες συνθέσεις που στοχεύουν στην ανόρθωση, τη σύσφιξη και την ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας των γυναικών που θέλουν να διατηρήσουν τις πλήρεις δυνατότητες του δέρματός τους για νεανική εμφάνιση. Σε όποια φίλη και γνωστή άνω των 40 ετών με αυτές τις ανάγκες έχω προτείνει τη Vital Perfection, εκείνη επανέρχεται με τα καλύτερα λόγια για το αποτέλεσμα lifting που βλέπει σε μία μόνο εβδομάδα και για τη σφριγηλή και λαμπερή αίσθηση και όψη της επιδερμίδας σε τέσσερις εβδομάδες.

Η συνομήλική τους Anne Hathaway, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δεν είναι δυστυχώς φίλη μου, αλλά ως Παγκόσμια Πρέσβειρα της Shiseido εκφράζει τον ίδιο ενθουσιασμό: «Πάντα θαύμαζα την φιλοσοφία της Vital Perfection, τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την απλή κομψότητα με τη σύγχρονη παράδοση αλλά και τη γνώση που αποκτήθηκε με τον πέρασμα των χρόνων, με τόσο ισορροπημένο και εκλεπτυσμένο τρόπο», αναφέρει.

Η Vital Perfection έχει ένα καινούργιο μέλος!

Προτού σου το συστήσω, θα ήθελα να κάτσουμε για λίγο στο θρανίο και να μιλήσουμε για βιολογία και φυσική. Βασικά, για τον αμείλικτο νόμο της βαρύτητας, που δεν είναι καθόλου φιλικός με την επιδερμίδα σου. Είναι γνωστό ότι καθώς περνούν τα χρόνια, το δέρμα μας γίνεται όλο και λιγότερο ικανό να αναγεννάται. Ο ιστός του χάνει τον απαραίτητο όγκο, η αντίστασή του στην έλξη της βαρύτητας μειώνεται και η χαλάρωση ξεκινά. Το περίγραμμα του προσώπου χάνει τον ορισμό του, οπότε τα χαρακτηριστικά που προδίδουν το πέρασμα του χρόνου γίνονται πιο έντονα.

shiseido

Τι θα έλεγες αν σου αποκάλυπτα ότι μπορείς να αψηφήσεις τη βαρύτητα όσο κοιμάσαι; Η πιο αποτελεσματική απάντηση στη χαλάρωση της επιδερμίδας λόγω της βαρύτητας είναι το LiftDefine Radiance Night Concentrate, η πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραβευμένη σειρά περιποίησης Vital Perfection. Εφαρμόζοντας το LiftDefine Radiance Night Concentrate μετά τη βραδινή κρέμα, ως το τελευταίο βήμα στην τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας σου, ξεκινάει μια εντατική θεραπεία ανόρθωσης προκειμένου να διατηρηθούν τα χαρακτηριστικά και να επαναπροσδιοριστεί το περίγραμμα του προσώπου. Αυτές είναι οι «δυνατότητες χωρίς όρια» για τις οποίες μιλάει η Shiseido με το νέο της μήνυμα!

shiseido

 

Πώς δημιουργήθηκε το LiftDefine Radiance Night Concentrate

Ιδανικός τρόπος για να σε βάλω στο παρασκήνιο της δημιουργίας ενός καλλυντικού προϊόντος είναι το LiftDefine Radiance Night Concentrate. Πίσω, λοιπόν, απ’ αυτή την εξειδικευμένη λύση για τη χαλάρωση υπάρχει μια βραβευμένη, επιστημονική ανακάλυψη και μια πρωτοποριακή τεχνολογία. Αρχικά, οι ερευνητές της Shiseido ανακάλυψαν ότι η επιδερμίδα έχει έναν εσωτερικό μηχανισμό αντιβαρύτητας με κάθετους μύες, που βοηθούν το δέρμα να μη χάνει το σχήμα του. Τον ονόμασαν Dynamic Belt. Βρήκαν πως όταν το δέρμα γερνάει, ο αριθμός των ανορθωτικών μυών μειώνεται, αλλά περιορίζεται και η ικανότητά τους να προσφέρουν εσωτερική στήριξη, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο χαλαρό και το περίγραμμα του προσώπου να αλλοιώνεται.

Το επόμενο βήμα ήταν να αναπτύξουν τη LiftDynamic 4D Technology, που χτυπά στην καρδιά του LiftDefine Radiance Night Concentrate. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία προσφέρει τέσσερις τρόπους διαχείρισης της χαλάρωσης: το εκχύλισμα γλυκόριζας, η οποία διεγείρει τα βασικά κύτταρα του συστήματος που αψηφά τη βαρύτητα, το Trigenex, ένα τρίο δραστικών συστατικών (εκτοΐνη, εκχύλισμα μαυρόφυλλου και μυριόφυλλου), μια μοναδική υφή που μεγιστοποιεί την αντιγηραντική αποτελεσματικότητα, και μια εξατομικευμένη τεχνική μασάζ για την εφαρμογή του προϊόντος.

Όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη την αντιγήρανση. Να βλέπουμε την επιδερμίδα μας να ανακάμπτει καλύτερα με την πάροδο του χρόνου και να παραμένει νεότερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το LiftDefine Radiance Night Concentrate κάνει ολοκληρωμένα και σφαιρικά αυτήν τη δουλειά όσο εσύ κοιμάσαι: υποστηρίζει το εσωτερικό σύστημα ανόρθωσης της επιδερμίδας και της φυσικής αναγέννησής του κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ καταπολεμά και αποκαθιστά τις κυτταρικές βλάβες.

SHISEIDO ANNE HATHAWAY

Γιατί η Anne Hathaway ασπάζεται τη φιλοσοφία της Vital Perfection

Δυσκολεύομαι να φανταστώ την πίεση που αισθάνονται οι διάσημες γυναίκες να δείχνουν όμορφες, καθώς μεγαλώνουν, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο αδίστακτα μπορεί να τις βάλει στην άκρη η βιομηχανία του θεάματος. Η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Anne Hathaway έχει πατήσει τα 40, αλλά εξακολουθεί να είναι δραστήρια και τολμηρή στα κινηματογραφικά της βήματα – περιμένω από φίλους που θα τη δουν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης να μου πουν εντυπώσεις από τη νέα ταινία της, το «Eileen».

Το μυστικό της Παγκόσμιας Πρέσβειρας της Shiseido φαίνεται να είναι η εκτίμηση και η αποδοχή κάθε σταδίου της ζωής της, που ενισχύουν την εσωτερική ομορφιά της. Αυτή την αποδοχή την εκφράζει λέγοντας: «Είναι τόσο ενοχλητικό να ακούς ότι η ηλικία αποτελεί εμπόδιο για ανάπτυξη. Θα προτιμούσα να τη γιορτάζουμε ως το δώρο το οποίο είναι». Υιοθετώντας το μήνυμα της Shiseido «Δυνατότητες Χωρίς Όρια», η Hathaway ελπίζει «όλοι οι άνθρωποι να αισθάνονται το ίδιο ενθουσιασμένοι να ανακαλύπτουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

Στο «ξεκλείδωμα» αυτών των δυνατοτήτων βρίσκεται το δικό της μυστικό ομορφιάς: «Αγαπώ το γεγονός ότι η Vital Perfection δημιουργήθηκε για να λειτουργεί αρμονικά με το σώμα. Η Vital Perfection βασίζεται σε πολυετείς έρευνες που αξιοποιούν τα ίδια δίκτυα που ενθαρρύνουν τη ροή των θρεπτικών συστατικών για υγιές δέρμα, δουλεύουν αποτελεσματικά και φυσικά με το σώμα, δίνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην περιποίηση της επιδερμίδας».