ΜΑΛΛΙΑ

Η Δέσποινα Βανδή έκανε το κούρεμα της Lopez και είναι η Despie from the block

Open TV

Δεν πάει ούτε ένας μήνας από τότε που η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας την πιο hot τάση της σεζόν στο κούρεμα, το μακρύ καρέ (lob).

Mε τη βοήθεια του hairstylist Βασίλη Μπουλούμπαση, η τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, κόβοντάς τα σε ένα καρέ που έφτανε λίγο πιο κάτω από τους ώμους της. Το νέο της look της πήγαινε πάρα πολύ, μιας και πλαισίωνε τέλεια το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τις γωνίες του. Να μη στα πολυλογώ, από εμάς ήταν σίγουρα «ναι».

Η πρώτη εκδοχή της Δέσποινας

Οι μέρες πέρασαν, ο Νοέμβριος κοντεύει να τελειώσει αλλά το κεφάλαιο αλλαγές στα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή φαίνεται να μην έχει κλείσει. Αυτή τη φορά, η Δέσποινα «ξαναχτύπησε» με ένα ακόμη πιο κοντό, ασύμμετρο καρέ (πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος και πιο κοντό πίσω), δια χειρός ξανά του Βασίλη Μπουλούμπαση, που δεν στο κρύβω μας θύμισε το τελευταίο ασύμμετρο καρέ που υιοθέτησε η Jennifer Lopez.

Ακόμα πιο κοντό για τη Δέσποινα

Και ξανθό ombre

Παράλληλα, η τραγουδίστρια άνοιξε ακόμη πιο πολύ τις άκρες των μαλλιών της, κάνοντας ένα ξανθό ombre που άνοιγε όλο και περισσότερο στις άκρες.

«My new haircut! Ήταν να μην πιάσει το ψαλίδι ο @bouloubasisv! Και το χρώμα πάντα η αγαπημένη μου @annachalarii !!!» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Μακριά μαλλιά ή κοντό καρέ; Πώς την προτιμάς; Εμείς πάντως στηρίζουμε Δέσποινα με κοντό!