ΜΑΛΛΙΑ

Η Courteney Cox άλλαξε τα μαλλιά της και είναι απλά υπέροχη

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών. Η εποχή, που οι περισσότερες γυναίκες παίρνουμε απόφαση και αλλάζουμε τα μαλλιά μας. Η Courteney Cox μόλις επιβεβαίωσε τον παραπάνω κανόνα και εμείς, είμαστε εδώ για να μοιραστούμε και να σχολιάσουμε το νέο της hair look.

Μετά από πολλά πολλά χρόνια αφοσίωσης στο ένα ενιαίο, με ελαφρύ layering στο μπροστινό μέρος, μακρύ μήκος στα μαλλιά της, η Courteney Cox αποφάσισε να αλλάξει (επιτέλους) hair look της και να υιοθετήσει ένα κούρεμα που πολύ μας άρεσε!

Με τη βοήθεια του διάσημου hairstylist Chris McMillan (σου θυμίζω ο αγαπημένος κομμωτής της Jennifer Aniston και ο άνθρωπος που δημιούργησε το iconic Rachel Cut), η 56χρονη ηθοποιός υιοθέτησε ένα τέλειο shag κούρεμα με έντονο φιλάρισμα που χάριζε κίνηση στα μαλλιά της, ενώ, στο μπροστινό μέρος,  έκοψε μακριές αφέλειες που πλαισίωναν τέλεια το πρόσωπό της. Και αν δεν ήταν μόνο τα μαλλιά της, τότε, η «υπογραφή» του Chris McMillan έπαιξε κι αυτή το ρόλο της.

Το νέο hair look της Courteney Cox

«#Αφέλειες για την Courteney Cox. Η Jennifer Aniston ενέκρινε. Κάθε φορά που κάνω αφέλειες στην Courtney πάντα μου λέει: «Πόσο γρήγορα μακραίνουν τα μαλλιά της μέσα σε ένα μήνα; lol!! Αφέλειες για το Φθινόπωρο! » σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πώς σου φαίνονται οι μακριές αφέλειες και το shaggy hair look της Courteney Cox; Θα δοκίμαζες μία αντίστοιχη αλλαγή στα δικά σου μαλλιά; Από εμάς πάντως είναι σίγουρα ναι!