ΣΩΜΑ

Η Caudalie δημιούργησε το πρώτο φυσικό και αποτελεσματικό αποσμητικό. Είναι και unisex

caudalie

Το δέρμα στην περιοχή της μασχάλης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και μπορεί εύκολα να απορροφήσει
ορισμένα συστατικά που περιέχονται στα αποσμητικά και ενδεχομένως να είναι επιβλαβή για τον οργανισμό.

 

Μετά από 20ετή έρευνα, στο Laboratoire de Formulation Naturelle, η Caudalie δημιουργεί ένα φυσικό αποσμητικό που δρα αποτελεσματικά, προσφέροντας 24ωρη προστασία και σιγουριά- αποτελεσματικότητα και φυσικότητα, μαζί.

Το Vinofresh περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης που δρουν συνδυαστικά με σκοπό να προσφέρουν άνεση και αποτελεσματικότητα. Με νερό από βιολογικό σταφύλι, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, που χάρη στην προβιοτική του δράση συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής χλωρίδας του δέρματος στην περιοχή της μασχάλης και με βιολογικό ευκάλυπτο, που βοηθά στη μείωση των βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για την κακοσμία.

3522930003304a.jpg
PHARM24.GR

Caudalie Vinofresh Natural Stick Deodorant

Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέρει 24ωρη αποτελεσματικότητα και είναι απαλλαγμένο από αλουμίνιο, αλκοόλ, σιλικόνη και διττανθρακική σόδα. Η μορφή του stick προσφέρει εύκολη εφαρμογή, χωρίς να αφήνει ίχνη ή μπλοκάρισμα πόρων.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Το Vinofresh stick είναι φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Μάλιστα, η σύνθεσή του δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, διττανθρακικό νάτριο, αιθυλική αλκοόλη, σιλικόνη, συνθετικά αρώματα και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Μπορεί να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα αμέσως μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση, συμπεριλαμβανομένης
και της θεραπείας αποτρίχωσης με laser. Είναι κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και την περίοδο του θηλασμού, ενώ δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα.