ΜΑΛΛΙΑ

Η Cara Delevingne με μαύρα μαλλιά. Το ακούμε

Photo /AP Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Τα τέλεια φρύδια της αλλά και το άψογο – πάντα με αρκετή δόση rock αισθητικής- στιλ της σε πιο επίσημες και casual εμφανίσεις ήταν τα δύο στοιχεία που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε από την πρώτη στιγμή την Cara Delevingne.

Τι κι αν πλέον στο βιογραφικό της δηλώνει ως πρώτη της ιδιότητα «ηθοποιός» και δεν κάνει πολλές επίσημες εμφανίσεις, στην καρδιά μας είναι μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα μας a-list girls που δίνουν κάθε φορά το απαραίτητο #inspo για τις δικές μας εμφανίσεις ακόμη κι αν είναι πολύ εκκεντρικές, όπως αυτή που έκανε τελευταία στα μαλλιά της.

Γιατί η Cara αποφάσισε να αλλάξει, να αποχωριστεί τα ξανθά μαλλιά της και να γίνει μελαχρινή. Ναι καλά διάβασες. Μελαχρινή. Με τη βοήθεια της celebrity hair stylist, Mara Roszak, το πρώην supermodel υιοθέτησε μία μάυρη (jet black) απόχρωση που αναδείκνυε ξεκάθαρα την πιο gothic πλευρά της ζωής της.

Παρόλα αυτά, το σχόλιο της hairstylist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αποκατέστησε την αλήθεια.

«Ένας gothic άγγελος, μια fairy lady, babe, με κάθε τρόπο αυτή η γυναίκα μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί σε κάτι και σε όλα μαζί. Αυτή είναι μία φωτογραφία από ένα test που κάναμε με μια περούκα. Δες το αποτέλεσμα. Βάψαμε την περούκα με μία φυτική βαφή, τη #BiolageColor. Προσωπικά, βρήκα το αποτέλεσμα πολύ φυσικό, απαλό αλλά ταυτόχρονα πολύ έντονο. Plus: Δεν έχει χημικά» σχολίασε χαρακτηριστικά βάζοντας τα πράγματα στην τάξη.

Δεν είναι μόνιμη αλλαγή. Είναι περούκα.  Παρόλα αυτά, της πάει πολύ. Μήπως να το δοκίμαζες Cara;