ΝΥΧΙΑ

Η Beyoncé μόλις έκανε το πιο τέλειο γαλλικό μανικιούρ για τα Χριστούγεννα

Kevin Mazur/Getty Images for TIDAL

Μαζί με τα τις συνταγές για τα μελομακάρονα, την αναζήτηση δώρων για φίλους και γνωστούς (έχουμε κι ένα Secret Santa) και γενικότερα μέσα στο άπειρο σκρολάρισμα που κάνεις στο κινητό σου αυτές τις μέρες, δεν γίνεται να λείπει το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ. Γιατί Χριστούγεννα πλησιάζουν και όσο να ‘ναι μία επιθυμία για κάτι πιο φανταχτερό, γκλιτεράτο, ιδιαίτερο- έστω διαφορετικό από τα συνηθισμένα- στο look μας, την έχουμε. Εξάλλου, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για λίγο glitter τον Δεκέμβριο, που λέει και η δική μας η Τζώρτζια.

Έχουμε ήδη δώσει μερικές πρώτες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ, απαντώντας στην beauty απορία της εβδομάδας, έχουμε μιλήσει και αναλύσει την τάση των Gem nails aka νύχια με μικροσκοπικούς κρυστάλλους και στρας- το τέλειο μανικιούρ για να σετάρεις το party dress σου μέρες που έρχονται, αυτή τη φορά όμως, θα αφήσουμε την Beyoncé να μας εμπνεύσει με το μανικιούρ της.

Πηγαίνοντας κόντρα στο πιο «παραδοσιακό» κόκκινο, η Queen B αποφάσισε να συνδυάσει δύο από τα πιο αγαπημένα της και hot χρώματα των Χριστουγέννων στα νύχια της, το πράσινο και το χρυσό, δημιουργώντας το τέλειο combo στο γαλλικό μανικιούρ. Για την ακρίβεια το πιο Xmas french mani.

Το xmas μανικιούρ της Beyoncé

Με τη βοήθεια της nail artist, Miho Okawara, επέλεξε να βάψει τη βάση των νυχιών της σε μία πλούσια πράσινη απόχρωση (παρόμοια με αυτή του χριστουγεννιάτικου δέντρου), ενώ αντί για λευκό tip στις άκρες των νυχιών της, προτίμησε μία μεταλλική χρυσή απόχρωση. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά βέβαια, ήταν τα μικροσκοπικά στρας στο χρυσό tip σε ένα δάχτυλό της. Γιατί η διαφορά κρίνεται στη λεπτομέρεια και αυτό είναι κάτι που η Beyoncé το ξέρει πολύ καλά. Παρακάτω δες το μανικιούρ της.

Πώς σου φαίνεται ο συνδυασμός πράσινος- χρυσού στο μανικιούρ; Θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο στο γαλλικό σου;