ΝΥΧΙΑ

Holiday French: 6 γιορτινά γαλλικά μανικιούρ, για τα νύχια σου μόνο

Instagram/sansungnails/

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις στο nail art. Δεν γνωρίζει από γιορτές, ιδιαίτερες περιστάσεις, εποχές. Αρκεί να μην το αντιπαθείς.

Για χρόνια, αντιπαθούσα το γαλλικό μανικιούρ στην κλασική version του (αυτό, με τη λευκή γραμμή στο κάτω μέρος των νυχιών), μέχρι που έκαναν την εμφάνισή τους οι εναλλακτικές εκδοχές του. Τη θέση του λευκού tip πήραν τα χρώματα (άλλες φορές πιο έντονα όπως οι neon αποχρώσεις και άλλες πιο «ήσυχα» όπως τα pastels), διάφορα prints (πχ animal print), το double french (διπλό γαλλικό), το skinny french aka η πιο «λεπτή» εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, το two-toned french mani και πολλές ακόμη versions που δημιουργούνταν από το συνδυασμό με άλλες τάσεις στο nail art και τη φαντασία των nail artists. Κάπως έτσι, ξεκίνησα να το αγαπώ και να το δοκιμάζω στα νύχια μου.

Μιας λοιπόν και το γαλλικό μανικιούρ είναι all time classic επιλογή στα νύχια μας και είμαστε σε κλίμα γιορτών, συγκεντρώσαμε μερικές festive εκδοχές του από αγαπημένους λογαριασμούς στο Instagram, έτσι για το καλό!

Αν έχεις αφήσει το ραντεβού για τα νύχια σου τελευταία στιγμή όπως εγώ, προλαβαίνεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα παρακάτω σχέδια. Σκρόλαρε με την ησυχία σου και φυσικά, αποθήκευσε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο. Τι λες για λίγο glam french #nailinspo;

6 γιορτινά γαλλικά μανικιούρ

Ποιος θα πει «όχι» σε λίγο πράσινο holiday glitter;

Red New Year’s Nails: Γιατί το κόκκινο είναι κλασική αξία 

Gilded Holly: Λίγο χρυσό επιβάλλεται τις γιορτές ακόμη και στο μανικιούρ μας

Bejeweled starry nails: Ο πιο glam τρόπος να αναβαθμίσεις το κλασικό γαλλικό μανικιούρ

Santa baby nails: Πιο επίκαιρα από ποτέ στο γαλλικό μανικιούρ

”Winter blue nights” Manicure: Όταν το glitter συναντά τις μπλε αποχρώσεις