ΜΑΛΛΙΑ

#HairQuotes: Πολυάσχολη μητέρα 3 παιδιών και τέλεια ξανθά μαλλιά: Συνδυάζονται;

Αγγελική Καλαμαρά

Το ραντεβού με τη Σίβυλλα Βασιάδη (aka thisissivylla) δόθηκε στο House 24. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε μία διαφορετική συνέντευξη από τα συνηθισμένα για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, όσο εκείνη μοίραζε babydust και έβαφε τα μαλλιά της στο σπίτι με τη νέα βαφή Argan Oil Advanced Colorant της KORRES. Ποιο ρόλο παίζουν τα μαλλιά στην καθημερινότητα μιας πολυάσχολης γυναίκας και μαμάς;

«Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τα μαλλιά μας είναι ο βασικός μας ήρωας»

Δείτε το video με την ανανέωση της και συνεχίζουμε.

Μητέρα, επιχειρηματίας και Instagrammer. Μύθος ή αλήθεια πώς τα προλαβαίνεις όλα με 3 παιδία;

«Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι. Πώς τα προλαβαίνω όλα με 3 παιδία. Η απάντηση που δίνω κάθε φορά είναι πως δεν τα προλαβαίνω όλα. Μου λείπει ύπνος, χρόνος γενικά και φυσικά, ο ”me time”. Ο χρόνος δηλαδή που θέλω να χαλαρώσω, να αποφορτιστώ, να περιποιηθώ τον εαυτό μου, κάνοντας αποκλειστικά πράγματα μόνο για εμένα, ακόμη και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Από την άλλη πλευρά, ως άνθρωπος, είμαι πολύ οργανωτικός και έχω καλή διαχείριση του χρόνου- αυτό ίσως κάπως με έχει «σώσει»- αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως στο τέλος της ημέρας καταφέρνω τα πάντα. Αυτό που με βοηθά να διατηρήσω την ισορροπία μέσα μου ως μητέρα, επαγγελματία και γυναίκα, είναι πως αν μία μέρα δεν κάνω τα πράγματα που ήθελα για εμένα λόγω υποχρεώσεων, φροντίζω την επόμενη να αναπληρώσω το «κενό».

Από πού αντλείς τη δύναμή και την έμπνευσή σου καθημερινά;

«Τόσο στη δουλειά μου (στο @smallsbabyshop δηλαδή) όσο και στη ζωή μου γενικότερα, την έμπνευση μου τη δίνουν τα παιδιά μου. Ακούγεται πολύ κλισέ αλλά τα παιδιά μου με εμπνέουν για το οτιδήποτε. Δύναμη, ακόμη, αντλώ μέσα από τα μηνύματα που μου στέλνουν διάφορες γυναίκες στο Instagram. Η αποδοχή με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Μού δίνει ένα boost καθημερινά».

Τα μαλλιά λένε πολλά για το χαρακτήρα σου, το mood σου κλπ. Πόσο καιρό βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά;

«Το φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου είναι ξανθό (όχι τόσο ανοιχτό όσο αυτό που έχω τώρα βέβαια). Στο Λύκειο ξεκίνησα να κάνω ανταύγειες και μετά πέρασα στη βαφή- στη ρίζα- αλλά πάντοτε κινούμαι σε ξανθιές αποχρώσεις. Τα τελευταία χρόνια, μένω πιστή στο ξανθό σαντρέ. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τα μαλλιά μας είναι ο βασικός ήρωας και τα υγιή και βαμμένα μαλλιά είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση μας» μου είπε ανοίγοντας το κουτί της βαφής μαλλιών.

Αγγελική Καλαμαρά

Αγγελική Καλαμαρά

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Ποιο είναι το μεγαλύτερο challenge που έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα σε μία τέτοια καθημερινότητα;

«Το πιο δύσκολο part είναι να βρω το χρόνο και να πω στον εαυτό μου (και τα παιδιά μου) πως τώρα είναι η ώρα να βάψω τα μαλλιά μου. Αυτός είναι χρόνος που αφιερώνω σε ‘μένα.

Αγγελική Καλαμαρά

Αγγελική Καλαμαρά

Έπειτα, στο πιο πρακτικό μέρος της διαδικασίας, πίστευα πως βάφοντας τα μαλλιά μου στο σπίτι δεν θα μπορώ να κάνω καλά τις χωρίστρες και να περάσω τη βαφή στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και γενικά είχα μία αγωνία για το αποτέλεσμα. Με την βαφή μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant της KORRES τελικά, δεν χρειαζόταν να αγχωθώ για τίποτα».

Αγγελική Καλαμαρά

Γιατί επέλεξες την Argan Oil Advanced Colorant της KORRES;

«Γενικά, δίνω μεγάλη σημασία στα προϊόντα που χρησιμοποιώ στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μου. Θέλω να έχουν όσο το δυνατόν μεγάλο ποσοστό σε φυσικά συστατικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεχώρισα εξαρχής τη βαφή μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant της KORRES. Περιέχει έλαιο Argan, φυτική Κερατίνη και εκχύλισμα Βρώμης που ενυδατώνουν και προστατεύουν την τρίχα, αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.

Αγγελική Καλαμαρά

Επίσης πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν περιέχει αμμωνία, parabens, σιλικόνες κλπ. Μυρίζει τέλεια και το γεγονός ότι «δεν τρέχει» μου επιτρέπει να συνεχίζω τις δουλειές μου όση ώρα περιμένω! Προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών, μεγάλη διάρκεια και λαμπερό χρώμα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται την τρίχα. Plus: Μέσα στη συσκευασία θα βρει κανείς όλα όσα θα χρειαστεί (πχ ένα έντυπο με οδηγίες χρήσης και γάντια)».

Αγγελική Καλαμαρά