ΚΟΥΡΕΜΑ

#Hairgoals: Αυτό είναι το πιο sexy κούρεμα που έχουμε δει τελευταία

Είναι ΣΚ και είσαι διακοπές. Παρόλα αυτά, κάπου μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης βουτιάς και ούσα ξαπλωμένη με το κινητό ανά χείρας στην παραλία, το μυαλό σου μεταφέρεται στο Σεπτέμβριο και όλα αυτά που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα ενόψει νέας σεζόν. Μέσα σε αυτά, σίγουρα είναι δρομολογημένη μία αλλαγή -μικρή ή μεγάλη αυτό το αποφασίζεις εσύ- στο hairlook σου. Εξάλλου μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά χρειάζονται extra φροντίδα και περιποίηση και γιατί όχι μια ανανέωση;

Κι αν από τώρα αρχίζεις να «συλλέγεις» στο κινητό σου φωτογραφίες με τα κουρέματα ή τις αποχρώσεις που θα ήθελες να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου, τότε πρέπει να δεις το νέο hairlook της  Elsa Hosk. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret απαρνήθηκε το μακρύ μήκος στα μαλλιά του,  αποφασίζοντας εδώ και λίγο καιρό να υιοθετήσει ένα κοντό καρέ.

Ξεφεύγοντας από το κλασικό καρέ που έχουμε δει να πολυφοριέται το τελευταίο διάστημα, η Elsa δοκίμασε αυτή τη φορά ένα ακόμη πιο κοντό καρέ με αρκετό φιλάρισμα και φράντζα στο μπροστινό μέρος που χάριζοντάς τους  όγκο και sexy υφή.

Το πριν:

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Και το μετά:

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Πώς την προτιμάς; Αλήθεια, πάντως, είναι το πιο sexy κούρεμα που έχουμε δει τελευταία.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ hoskelsa