ΜΑΛΛΙΑ

Η τάση στα μαλλιά που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Είναι το αγαπημένο hairstyle των Γαλλίδων της τελευταίας στιγμής και είναι η τάση που έχει εξαπλωθεί στο pinterest με ταχύτατους ρυθμούς τελευταία. Το banana bun είναι το πιο κομψό messy χτένισμα που μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα ακόμα κι όταν έχεις ελάχιστα λεπτά να αφιερώσεις στα μαλλιά σου.

Ίσως θυμάσαι τον κλασσικό κότσο-μπανάνα. Αυτόν που έκαναν οι κομψές κυρίες τουλάχιστον 2 δεκαετίες πίσω. Αυτός, λοιπόν, ο κότσος ανανεώνεται και έρχεται στα μέτρα σου. Είναι ανάλαφρος αλλά ταυτόχρονα φέρει αυτή τη εκλεπτυσμένη γαλλική φινέτσα, είναι sexy και girly την ίδια στιγμή και μπορείς να το κάνεις τόσο σε μακριά όσο και σε καρέ μαλλιά.

Δεν χρειάζεσαι παρά μερικά τσιμπιδάκια κι ίσως ένα texturizing ή salty spray που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να αποκτήσουν σχήμα. Ξεκινάς πιάνοντας τα μαλλιά σου σε μία ανάλαφρη αλογοουρά που όμως δεν δένεις με λαστιχάκι. Στριφογυρίζεις και γυρνάς την κοτσίδα γύρω από τη βάση της και τη στερεώνεις με μερικά τσιμπιδάκια. Οι τούφες που ξεφεύγουν ή απλά δεν πιάνονται με τσιμπιδάκια είναι καλοδεχούμενες.

Το messy αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που θες για το καθημερινό σου χτένισμα.

Μπορεί να σε συνοδεύσει ακόμα και στο office look, αν είσαι λίγο πιο προσεκτική στο πιάσιμο.

Σε μία knot εκδοχή για να δώσεις rock touch στο hairstyle.

Φυσικά και χωράνε τα braids σε ένα banana bun!

Άφησε ελεύθερη τη φράντζα ή τις αφέλειες για ένα πιο chic αποτέλεσμα.