ΜΑΛΛΙΑ

Η σωστή προετοιμασία για να κατακτήσεις τα πλήθη

Δεν σου φαίνεται σαν μερικές φορές το σύμπαν να θέλει να το παρατηρήσει κάποιος και ανταμείβει την ευφυΐα επειδή αρέσκεται σε αυτό; Μην αναρωτιέσαι τι είπαμε τώρα. Τα πράγματα είναι πιο απλά. Αντικατέστησε τη λέξη “σύμπαν” με τη λέξη “γυναίκα” και θα καταλάβεις αμέσως τι θέλουμε να πούμε οι ποιήτριες.

Στις γυναίκες αρέσει να αρέσουμε. Τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους και πολλές φορές μάλιστα η σειρά δεν είναι απολύτως αυτή. Δεν είναι τυχαίο που πριν από κάθε μας έξοδο, ακόμα και αν θέλουμε να εμφανιστούμε ατημέλητες το κάνουμε επιμελώς (κοινώς το προσπαθούμε). Εμείς βέβαια, τα κορίτσια του Cosmo.gr, είμαστε team “κοκέτες”.

Τι σημαίνει αυτό;

Θα τη δουλέψουμε την εμφάνισή μας. Θα ανοίξουμε τα φύλλα της ντουλάπας και θα καθίσουμε περίπου ένα τριαντάλεπτο μπροστά με την πετσέτα στο κεφάλι και το μπουρνούζι για να δούμε τι θα φορέσουμε. Θα το κάνουμε το dress up μας. Θα το βάλουμε το κραγιόν μας. Θα τη φτιάξουμε την ίσια τη γραμμή πάνω από το μάτι. Κυρίως όμως, στο μαλλί θα δώσουμε το κάτι παραπάνω. Όχι υπερβολές – δεν θα βγούμε και σαν μπόμπες έξω – αλλά το hair styling μας θα το κάνουμε.

Για να θυμηθούμε, λοιπόν, αυτές τις καλές εποχές, τις κοριτσίστικες, τότε που έπαιρνες την κολλητή τηλέφωνο και τη ρωτούσες αν θα βάλει τα μαύρα μποτάκια και το φλοράρ τιραντάκι ώστε να μην το βάλεις και εσύ, και η μία έφτιαχνε τα μαλλιά της άλλης, είπαμε να μαζευτούμε τα τρία κορίτσια, η Ιωάννα η Μαμάη, η Δέσποινα η Δημά και η Νίκη Χάγια, και να ετοιμαστούμε όλες μαζί για μία έξοδο.

 

Πώς άλλες εταιρείες στέλνουν τους εργαζόμενούς τους για κυνήγι του χαμένου θησαυρού στη Ναύπακτο, ώστε να κάνουν bonding, εμείς είπαμε να συναντηθούμε, να βάλουμε Elvis να παίζει, να ντυθούμε ολίγον pin up, να φτιάξουμε μπούκλες και να ισιώσουμε μαλλί και να βγούμε έξω ώστε να κατακτήσουμε τα πλήθη.

 

Σύμμαχος μας σε αυτόν τον αγώνα (γιατί βεβαίως και περί αγώνα πρόκειται) ήταν η γκαρνταρόμπα της Χάγια (μας αρέσει να μιλάμε με επώνυμα – μας θυμίζει τότε που πηγαίναμε σχολείο) και τα προϊόντα της Philips για τα μαλλιά.

 

Να είναι καλά το επαγγελματικό πιστολάκι Philips Pro με ισχύ 2100W και ταχύτητα έως και 110 χλμ./ώρα για εξαιρετικά ισχυρή ροή αέρα και γρήγορο στέγνωμα, που έφτιαξε το πολύ και μακρύ μαλλί της Ιωάννας. Όχι μόνο μας γλίτωσε χρόνο, αλλά χάρη στο σύστημα ThermoProtect το προστάτεψε από την υπερβολική θερμότητα, και το κεραμικό του στοιχείο από την ξηρότητα.

 

Ευτυχισμένη σου λέει η Ιωάννα, όση ώρα η Νίκη της έφτιαχνε μαλλί με το επαγγελματικό πιστολάκι Philips Pro. Τα ντουκουμέντα υπάρχουν και στις φωτογραφίες.

 

Και μετά ήρθε η σειρά του Philips Multi-Styler 6 σε 1, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο απαιτητικό μαλλί αλά Ραπουντζέλ της Δέσποινας και στο longbob της Νίκης. Χάρη στα 6 του εξαρτήματα μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μοντέρνα στυλ, ενώ το μαλλιά παραμένουν υγιή  μιας και κάθε θερμαινόμενο εξάρτημα έχει κεραμική επίστρωση.

 

Όταν λέμε Philips Multi-Styler 6 σε 1 εννοούμε πως και η Δέσποινα έκανε το ίσιωμά της αλλά και η Νίκη τις χαλαρές της μπούκλες.

 

 

Μέσα σε δύο μόνο ώρες (δεν υπερβάλλουμε), τρεις γυναίκες είχαν καταφέρει να ντυθούν, να βαφτούν, να φτιάξουν κουπ εξαιρετική και να είναι έτοιμες για τη μεγάλη έξοδο.

 

Εύκολα, γρήγορα και αβίαστα.

(Φωτογραφίες: Gertrude Gary Milk)