ΑΚΜΗ

Η κρέμα που λειτουργεί σαν φίλτρο για άψογες selfies!

Ποια θέλει οι selfies της να αποκαλύπτουν τις ατέλειες της; Καμία! Για τους ανθρώπους με ακμή, οι selfies συχνά χάνουν τον αυθορμητισμό τους, καθώς ταλαιπωρούνται με πολλές επαναλαμβανόμενες λήψεις μέχρι να πετύχουν αυτή που θα κρύβει καλύτερα το πρόβλημά τους. Η ακμή αποτελεί την υπ’ αριθμόν 1 αιτία αναζήτησης συμβουλής από τους ειδικούς, το make-up και το Photoshop δεν προσφέρουν μακροπρόθεσμη απαλλαγή από το πρόβλημα, αλλά αποτελούν μόνο μια προσωρινή λύση.

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ, ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Για να αντιμετωπιστεί η ακμή χρειάζεται υπομονή. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, ένας κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία μιας αγωγής κατά της ακμής είναι η συνέπεια και η υπομονή που πρέπει να επιδείξουν οι ασθενείς. Ωστόσο, οι περισσότεροι, και κυρίως οι νέοι, δε έχουν την υπομονή να συνεχίσουν την θεραπεία μέχρι το τέλος γιατί δεν βλέπουν γρήγορα αποτελέσματα. Η πρόκληση για την αντιμετώπιση της ακμής στη νέα ψηφιακή εποχή είναι οι θεραπείες που δρουν εντατικά, προσφέροντας όμως και άμεση αποτελεσματικότητα!

ΝΕΟ EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT ΜΕ ΧΡΩΜΑ

 

Η  ολοκληρωμένη δερματολογική φροντίδα EFFACLAR  της La Roche-Posay για το δέρμα με τάση ακμής καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει το νέα φροντίδα EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT, που συνδυάζει την εξειδίκευση των εργαστηρίων σε 2 τομείς: την κλινική αποτελεσματικότητα συνθέσεων ενάντια στην ακμή και το αποτέλεσμα ενός make-up.

Η σύνθεση του EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT έχει βασιστεί στη σύνθεση της Νο1 φροντίδας κατά της ακμής σε πωλήσεις στο φαρμακείο1, τη γνωστή φροντίδα EFFACLAR DUO (+) που έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια την ακμή με 10 κλινικές μελέτες, σε πάνω από 10.000 ασθενείς σε συνδυασμό  με  καθαρές μεταλλικές χρωστικές και πούδρες για φυσικό look και ομοιόμορφο τόνο!

Άμεσα ορατή διόρθωση και μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση της ακμής και των σημαδιών!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ EFFACLAR DUO (+)

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ &

ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ήδη αποδεδειγμένη από τη γνωστή φροντίδα EFFACLAR DUO (+)

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους

Μειώνει τη φλεγμονή που ευθύνεται για τα σημάδια

Καταπολεμά τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων

Ρυθμίζει την παραγωγή και την ποιότητα του σμήγματος.

Οι πούδρες απορροφούν το σμήγμα και αντιμετωπίζουν τη γυαλάδα, ενώ οι καθαρές μεταλλικές χρωστικές προσφέρουν ελαφριά κάλυψη, άμεση ομοιομορφία, ματ αποτέλεσμα, χωρίς να φράζουν τους πόρους.

Από το πρώτο κιόλας 24ωρο: οι ατέλειες είναι ορατά λιγότερο κόκκινες

Από τις πρώτες  8 ημέρες: μειώνονται οι σοβαρές ατέλειες1

Από τις πρώτες 4 εβδομάδες: οι φραγμένοι πόροι εξυγιαίνονται, το ανάγλυφο της επιδερμίδας λειαίνεται, η γυαλάδα ρυθμίζεται2

Οι καθαρές μεταλλικές χρωστικές και οι πούδρες προσφέρουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα ομοιομορφίας, χωρίς την αίσθηση make up.

ΥΦΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Ελαφριά και εύκολη στην εφαρμογή, η υφή της EFFACLAR DUO(+) UNIFIANT είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο με τάση ακμής δέρμα. Χαρίζει άμεση ομοιομορφία, ανακουφίζει και φρεσκάρει το δέρμα.

Ελαχιστοποιεί τις χρωματικές ανομοιομορφίες, χωρίς να «βαραίνει» την επιδερμίδα.

Ενυδατώνει, προσφέρει άνεση και ματ αποτέλεσμα

Δεν κολλάει. Δε γυαλίζει

Δεν αφήνει χρωματικά σημάδια στα ρούχα

Σε δύο αποχρώσεις light & medium

*Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες