ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Η κίνηση-ματ στο μακιγιάζ της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη

Yui Mok/Pool Photo via AP

Αν είσαι γαλαζοαίματη μπορείς εκ των πραγμάτων να τα έχεις όλα. Σπίτια, για την ακρίβεια παλάτια, κήπους, δικά σου μέσα μεταφοράς (αεροπλάνα, ελικόπτερα, κότερα), απέραντες εκτάσεις ικανές να στεγάσουν χωριά ολάκερα, πρόσβαση σε οτιδήποτε κι αν θελήσεις - ανεξαρτήτου τιμήματος- με οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Η ζωή κυλά με τα πάντα να είναι στα πόδια σου, σχεδόν βαρετά δηλαδή, εκτός κι αν επιλέξεις τον άλλο δρόμο, τον δύσκολο, κάνοντας κάτι απ' όλα αυτά που μπορείς να αναθέσεις σε άλλους, μόνη σου. Ε, τότε γίνεσαι σχεδόν επαναστάτρια, σχεδόν δηλαδή, βασίλισσα Ελισάβετ.

Διάβασε ακόμα: O πολύ σοβαρός λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν φόρεσε το στέμμα της στην τελευταία της εμφάνιση

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν Angela Kelly, μοδίστρα της βασιλικής οικογένειας aka ο άνθρωπος που έντυνε την Queen για 25 συναπτά έτη, αποφάσισε να αποσυρθεί από το παλάτι και να βγάλει το δικό της βιβλίο με τίτλο «The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe» καταγράφοντας την εμπειρία της από τα τόσα χρόνια συναναστροφής με τη γαλαζοαίματη. Κι όπως καταλαβαίνεις, οι αποκαλύψεις δεν γινόταν να λείπουν από το μενού, με μεγαλύτερη αυτή ότι η βασίλισσα επιλέγει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ  και όχι να εμπιστεύεται κάποιον επαγγελματία του χώρου για τις εμφανίσεις, τόσο τις καθημερινές όσο και τις πιο επίσημες.

Εκτός από μία. Την ετήσια τηλεοπτική της εμφάνιση τα Χριστούγεννα. Σε αυτή την περίπτωση, η Elizabeth ζήτησε τη βοήθεια της makeup artist Marilyn Widdess προκειμένου να τη βάψει πιο επίσημα (και επαγγελματικά θα πρόσθετα).

John Stillwell/Pool Photo via AP

John Stillwell/Pool Photo via AP

«Μπορεί να εντυπωσιαστείτε όταν μάθετε πως αυτή είναι η μόνη περίσταση μέσα στη χρονιά, που η Βασίλισσα δεν βάφεται μόνη της» έγραψε χαρακτηριστικά στο βιβλίο της.

 

Θέλεις το άγχος της που θα εμφανιστεί στην τηλεόραση ή η επισημότητα της ημέρας (ανήμερα των Χριστουγέννων), ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει ωθήσει την Queen Elizabeth σε αυτή την απόφαση; Πάντως, Kate Middleton και Meghan Markle στηρίζουν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Yui Mok/Pool Photo via AP