BEAUTY

Η Kiehl’s ανοίγει το 10ο Shop-in-Shop στο Hondos Center Ομόνοια

Τα καλλυντικά Kiehl’s ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε.

Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl’s περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Ένας είναι πάντα ο βασικός στόχος μας: να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε ένα φιλόξενο, εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο.

Τη δεκαετία του 1950, ο ιδιοκτήτης της Kiehl’s, Aaron Morse, τοποθέτησε, στο κεντρικό κατάστημα έναν σκελετό, τον ”Mr.Bones” με σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες του για το πώς τα σκευάσματα της Kiehl’s μπορούν να βελτιώνουν την υγεία. Αυτός ο Mr.Bones παραμένει μέχρι σήμερα στο κεντρικό κατάστημα. Ωστόσο, τα αντίγραφα που υπάρχουν τώρα σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως ονομάζονται ”Μr.Bones”.

Στη ζωή του ο κ. Aaron Morse είχε το πάθος να απολαμβάνει την ύπαιθρο οδηγώντας τις vintage μοτοσικλέτες του Harley και Indian. Οι προσωπικές του συλλογές μοτοσικλετών και Lamborghini εκτίθονταν στο φαρμακείο προς ευχαρίστηση των ανδρών πελατών, κάνοντας την εμπειρία αγορών τους ακόμη πιο συναρπαστική.

Στο νέο shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Ομόνοια, ο διάσημος σκελετός “Mr. Bones” της Kiehl’s εκπλήσσει και ενθουσιάζει τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού μας καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl’s και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας.

Κανένα κατάστημα της Kiehl’s δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, αλλά όλα τα καταστήματα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση της Kiehl’s.

”Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Αθήνας αλλά και τους επισκέπτες του κέντρου, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl’s. Στην Kiehl’s, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά”, λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl’s .

Λίγα λόγια για την Kiehl’s

Με μια μοναδική ιστορία που ξεκίνησε το 1851 σε ένα οικογενειακό φαρμακείο στο East Village της Νέας Υόρκης, η Kiehl’s υπογράφει σκευάσματα που περιέχουν τα καλύτερα φυσικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση και που βασίζονται σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό καλλυντικής, φαρμακευτικής, βοτανολογικής και ιατρικής γνώσης και εμπειρίας, που αναπτύσσεται και περνάει από γενιά σε γενιά.

Έχοντας αναλάβει εδώ και δεκαετίες μια δέσμευση απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, η Kiehl’s εστιάζει τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες σε τρεις βασικούς σκοπούς:

στην έρευνα του AIDS,

στις πρωτοβουλίες υπέρ των παιδιών και

στο περιβάλλον.

Μαζί με το μοναδικό περιβάλλον των καταστημάτων της, η Kiehl’s Since 1851 παραμένει πιστή στην κληρονομιά της, προσφέροντας αξεπέραστη εξυπηρέτηση των πελατών της σε κάθε ένα από τα 8 shop-in-shop στην Ελλάδα. Κάθε εκπρόσωπος πελατών της Kiehl’s είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τις τεχνικές εξυπηρέτησης της εταιρείας και έχει εκπαιδευτεί όχι μόνο στα συστατικά των συνθέσεων αλλά, δεδομένης της φαρμακευτικής παράδοσης της εταιρείας, έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να υποδεικνύει συγκεκριμένες θεραπείες και προγράμματα περιποίησης που προσφέρουν στους πελάτες λύσεις κατάλληλες για τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

Επιπλέον, όπως όλα τα καταστήματα της Kiehl’s, το νέο κατάστημα στην Ομόνοια συνεχίζει με υπερηφάνεια τη μοναδική πρωτοβουλία προσφοράς δειγμάτων της Kiehl’s ”δοκιμάστε πριν αγοράσετε”, η οποία επινοήθηκε πριν από περισσότερα από 90 χρόνια στο κεντρικό μας κατάστημα, καθώς και την πολιτική επιστροφών αν δεν δείτε αποτελέσματα σε 28 ημέρες χρήσης των προϊόντων της. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν κάνει την Kiehl’s να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της στην αγορά και έχουν χαρακτηρίσει εδώ και χρόνια την εταιρεία στα μάτια των πιο πιστών οπαδών της.

”Στην Kiehl’s, είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των συνθέσεών μας και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες προγράμματα περιποίησης κατάλληλα για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Το γενναιόδωρο πρόγραμμα προσφοράς δειγμάτων της εταιρείας μας αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας παράδοση – και αποτελεί εδώ και χρόνια πρότυπο εξυπηρέτησης στον κλάδο. Η αποστολή μας είναι να ικανοποιούμε τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας, και αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου εδώ και πολλές δεκαετίες”, λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl’s.

Βρείτε μας online

facebook.com/kiehlsgreece

Instagram: @kiehlsgreece #kiehlsgreece