ΜΑΛΛΙΑ

Η Katie Holmes εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με εντελώς διαφορετικό hairlook

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Το φθινόπωρο είναι η ιδανικότερη εποχή για να κάνει μία γυναίκα αλλαγή στα μαλλιά της. Τους λόγους τους έχουμε πει, τους έχουμε αναλύσει. Αν έπρεπε τώρα, να καταλήξουμε στις δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στο κούρεμα, μέσα από τις τόσες αλλαγές που έχουμε δει να κάνουν οι διάσημες κυρίες της showbiz, θα λέγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, το καρέ και οι αφέλειες. Σωστά; (ρητορική ερώτηση).

Διάβασε ακόμη: Η Rihanna έκανε το κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κλείσαμε ραντεβού για το κομμωτήριο

Τι γίνεται όμως, όταν για χρόνια στη ζωή σου, είχες καρέ και αφέλειες; Ακολουθείς μάλλον το παράδειγμα της  Katie Holmes. Δίνοντας το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix «The Irishman» στο the New York Film Festival, η ηθοποιός- που πριν λίγο καιρό την είχαμε αφήσει με ένα μακρύ καρέ- εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με πολύ μακριά μαλλιά (έφταναν λίγο πιο πάνω από τη μέση της) πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αφήνοντας μερικά τουφάκια χαλαρά κοντά στα αυτιά της, να πλαισιώνουν το πρόσωπό της,  η Katie ήταν πραγματικά υπέροχη, ενώ το όλο look της έδειχνε πολύ σικάτο.

Υπεύθυνος για την αλλαγή στα μαλλιά της ήταν ο hairstylist, DJ Quintero, ενώ μετά από μερικές ώρες ανέβασε μία φωτογραφία της ηθοποιού με τα μαλλιά λυτά στους ώμους.

Last but not least, το υπέροχο μακιγιάζ της δια χειρός της makeup artist, Genevieve Herr.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP