ΜΑΛΛΙΑ

Η Kate Mara σου δείχνει διαφορετικά hairstyles για το κοντό καρέ

Η Kate Mara είναι από τις πιο φανατικές του bob haircut και δικαίως αφού της πάει πολύ και μπορεί να το υποστηρίξει με το προσωπικό της στιλ. Την έχουμε δει να έχει ένα υπέροχο wavy καρέ αλλά δεν μένει μόνο σε αυτό. Το hairstyle της δεν είναι ποτέ βαρετό και η Kate Mara έχει να σου προτείνει αρκετές εναλλακτικές που ανανεώνουν το κοντό καρέ.

Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κάνεις κοτσίδες, πλεξούδες κι ότι άλλο με ευκολία γίνεται στα πιο μακριά μαλλιά, αλλά μία ματιά μόνο στο Instagram της Kate Mara αρκεί για να δεις πώς να υιοθετήσεις τα hairstyle trends ακόμα και στο short bob.

#KateMara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Mara (@katemaraa) στις

Μία μικρή αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι είναι το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε κοντό καρέ χωρίς πολύ κόπο.

 

Οι πλεξούδες είναι σαφώς ακόμα μία επιλογή για να ανανεώσεις το χτένισμά σου και η ηθοποιός σου δείχνει έναν εύκολο και girly τρόπο για να τις εντάξεις στο κοντό καρέ.

Τα τσιμπιδάκια και τα κοκαλάκια είναι πλέον βασικά στοιχεία στο hairstyle και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο για πρακτικούς όσο και για αισθητικούς λόγους, όπως η Kate Mara στο μικρό ponytail της.

  

Slick back hair για ένα πιο elegant αποτέλεσμα που αναδεικνύει το πρόσωπο και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το styling του shor bob.