ΜΑΛΛΙΑ

H Julianne Hough έκανε το καρέ των ονείρων μας

/juleshough Instagram

Ίσως εγώ- ενδεχομένως και εσύ- να μην είμαστε τόσο τολμηρές, ώστε να κάνουμε μία ακόμη αλλαγή στα μαλλιά μας, πόσο μάλλον λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε αυτή τη χρονιά, όμως, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Julianne Hough, η οποία αποφάσισε να κάνει μία last-minute αλλαγή στα μαλλιά της.

Με τη βοήθεια της hairstylist και αγαπημένης της φίλη, Riawna Capri, ιδιοκτήτρια του Nine Zero One Salon στο Los Angeles, η Julianne άφησε το μακρύ καρέ που είχε υιοθετήσει αυτή τη χρονιά, υποκύπτοντας στη γοητεία ενός πιο κοντού καρέ. Πολύ φρέσκο και super κολακευτικό, το νέο της κούρεμα έφτανε μέχρι το ύψος του πηγουνιού της, ενώ το χαμηλό φιλάρισμα σε όλο το μήκος του, έδινε extra όγκο και πλαισίωνε όμορφα το πρόσωπό της.

Πριν

Μετά

«#90sChić Fresh Chop for @JulesHough» έγραψε χαρακτηριστικά η hairstylist στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramμε το νέο hair look της Julianne.

Κι αν έχεις λεπτά καρέ μαλλιά ή  θέλεις να ανανεώσεις το μακρύ καρέ σου, πώς θα σου φαινόταν να υιοθετήσεις ένα παρόμοιο hair look, όπως αυτό της ηθοποιού; Αν ρωτάς, πάντως εμάς, το λατρέψαμε και σίγουρα μπαίνει στη λίστα με τις αλλαγές που κάποια στιγμή στη ζωή μας θα θέλαμε να κάνουμε!