ΜΑΛΛΙΑ

Η Έλενα Χριστοπούλου κουρεύτηκε και έγινε Charlize Theron

Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο της ως coach του  Greece's Next Top Model. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μία γυναίκα γνωστή για το έντονο προσωπικό της στιλ, τη δυναμική προσωπικότητά της, την αφοπλιστική ειλικρίνειά της, δίνοντας παράλληλα τη δική της ταυτότητα σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Μία γυναίκα που- όπως σου έχω ξαναπεί- τολμά να κάνει αλλαγές και να τις υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τα μαλλιά της.

Δες ακόμη: Η Charlize Theron έκανε το πιο αμφιλεγόμενο κούρεμα των ’90s

Έτσι κι έγινε. Με τη βοήθεια του hairstylist Νικόλα Βιλλιώτη, η Έλενα επισκέφθηκε το κομμωτήριό του και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της ακόμη πιο κοντά, υιοθετώντας το bowl cut look,  ίσως το πιο αμφιλεγόμενο κούρεμα των 90s, που πριν λίγο καιρό είχαμε δει να υιοθετεί και η Charlize Theron.

Η Έλενα:

 

Η Charlize:

Και ξανά η Έλενα

 

Τότε μάλιστα, ο hairstylist Adir Abergel, που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο look της Charlize είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Νιώθω πάντα τόσο ευλογημένος που συνεργάζομαι με αυτόν τον εξωφρενικά ταλαντούχο άνθρωπο. Έμπνευση πήρα από τη φωτογράφιση που είχε κάνει ο Peter Lindbergh με τη Linda Evangelista, στις αρχές της δεκαετίας των 90s…Αυτή η εικόνα της  Linda Evangelista και της Cindy Crawford βρίσκεται στο μυαλό μου για πολύ καιρό».

Η έμπνευση (aka Linda Evangelista και η εποχή των 90s)

Ιδιαίτερο, αλλά ταυτόχρονα πολύ σικάτο, είμαι σίγουρη πως ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στιλ της, ενώ η Έλενα θα το υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο. Αναμένουμε να δούμε ολοκληρωμένο το νέο της look.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/elena_hristopoulou