ΜΑΛΛΙΑ

H Demy υιοθέτησε στα μαλλιά ένα από τα πιο hot trends των 90s

demy_official/ Instagram/

Πριν ακριβώς ένα μήνα, από αυτή εδώ τη στήλη και όντας στην αρχή της καραντίνας  σου μιλούσα για τα “chunky highlights”, ένα από τα πιο δημοφιλή trends των 90s φαίνεται να έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ, στα μαλλιά. Όχι ακόμη στα δικά μου δηλαδή, αλλά σε αρκετών διάσημων κυριών.

 

Πηγαίνοντας κόντρα στην τάση που θέλει πιο natural, φυσικά looks, τα chunky highlights έρχονται να «συστήσουν» μια πιο μοντέρνα εκδοχή της τάσης που κυριάρχησε στα 90s.

Τι είναι τα chunky highlights;

Στην ουσία πρόκειται για την τάση που θέλει να βάφεις- ανεξάρτητα από το χρώμα, το μήκος ή τον τύπο των μαλλιών σου- τις δύο μπροστινές χοντρές τούφες σου σε καστανές μελί, πιο ανοιχτές ξανθές (έως και πλατινέ) ακόμη και neon αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, το look ανανεώνεται, καθώς αλλάζει το μπροστινό μέρος που πλαισιώνει το πρόσωπό σου. Ακόμη, γενικά ως chunky highlights μπορούν χαρακτηριστούν οι «χοντρές» ανταύγειες, αυτές που δημιουργούν αντίθεση με το υπόλοιπο χρώμα στα μαλλιά και φυσικά, στο τέλος, αυτό το «ριγέ» αποτέλεσμα.

Dua Lipa, Jennifer Lopez, FKA Twigs, Miranda Kerr, Beyonce και αρκετές διάσημες influencers είναι μόνο μερικές από αυτές που έχουμε ήδη να πειραματίζονται και να υιοθετούν το trend, ενώ στην εγχώρια showbiz, μία από τις πρώτες που φαίνεται να πειραματίζεται με τα ”chunky highlights” είναι η Demy.

Πριν λίγες ώρες, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο έχει βάψει δύο χοντρές ξανθές τούφες, στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φυσική καστανή τους απόχρωση. Πάτα play στο βίντεο.

 

«Sooo…this happened #quarantineday34 #90skids» σχολίασε χαρακτηριστικά. Πώς σου φαίνεται το νέο της hair look; Θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο;