ΜΑΛΛΙΑ

Grammys 2018: Την πλεξούδα της Lady Gaga πρέπει να τη δεις από την πίσω πλευρά

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Lady Gaga: Δύο λέξεις ένας κοινός παρονομαστής, εκκεντρικότητα. Και φυσικά, η χθεσινή εμφάνιση της Lady στα Grammys δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα. Εκκεντρικό φόρεμα, εκκεντρικό μακιγιάζ, εκκεντρικό χτένισμα. Σε αυτό το τελευταίο κάνουμε focus. Γιατί αυτή η corset braid (aka πλεξούδα κορσές) έκλεψε δικαιολογημένα τις εντυπώσεις και αξίζει μία παρουσίαση 180 μοιρών.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο hairstylist  Frederic Aspiras , που επιμελήθηκε το χτένισμα, αρχικά έφερε όλα τα μαλλιά της star πίσω -εφαρμόζοντάς τους αφρό, για να διατηρήσουν τον όγκο τους αλλά  και gel για να μένουν sleek, και δημιούργησε δύο μικρές πλεξούδες ψαροκόκκαλο στις άκρες. Ανάμεσα σε αυτές  πέρασε ένα πολύ λεπτό μαύρο κορδόνι, δένοντάς το στην ουσία με τέτοιο τρόπο όπως θα έκανε κανείς αν φορούσε έναν κορσέ.

Το μαύρο κορδόνι σε συνδυασμό με την ξανθιά πλατινέ απόχρωση των μαλλιών της αλλά Daenerys Targaryen, δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση.

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on

 

Κιτς ή εντυπωσιακό; Πάντως και στις δύο περιπτώσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αν δοκιμάσεις την corset braid δεν θα περάσεις απαρατήρητη.