ΛΙΣΤΑ

Γνωρίζουμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές μουσουλμάνες beauty bloggers

Ποιος είπε ότι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις σου πρέπει ή μπορούν να αποτελέσουν τροχοπέδη σε αυτό που σου αρέσει να κάνεις; Τέτοιες αντιλήψεις είναι για στενόμυαλους ανθρώπους και σίγουρα δεν αρμόζουν στην εποχή που διανύουμε. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα αυτού, αποτελούν οι παρακάτω beauty bloggers, οι οποίες είναι μουσουλμάνες και φορώντας τη hijab τους εντυπωσιάζουν καθημερινά τους followers τους με το μακιγιάζ και το στιλ τους.

Σαφώς και αυτές που επιλέξαμε εμείς δεν είναι οι μόνες που ασχολούνται με την ομορφιά ή το στιλ γενικά. Αν ψάξεις λίγο περισσότερο θα ανακαλύψεις -ω τι μαγικό!- πως η ενασχόληση με την ομορφιά δεν είναι προνόμιο μόνο των (χριστιανών) λευκών γυναικών. Απλώς, σε αυτή την κατηγορία δίνεται περισσότερη ή όλη η προσοχή των mainstream media.

1) Sabina Hannan

Τα φρύδια αυτής της 21χρονης blogger είναι ήδη στο “επόμενο επίπεδο”. Στο κανάλι της στο Youtube μπορείς να δεις πώς γεμίζει τα κενά της και σμιλεύει το τόξο της.

 

2) Hani Hans

Το κανάλι της στο Youtube το ξεκίνησε μόλις στις 10 Φεβρουαρίου αλλά στο instagram μετρά ήδη περίπου 18.000 followers. Μας αρέσει γιατί δοκιμάζει τα τελευταία trends, όπως το μπλε μολύβι κατά μήκος των βλεφαρίδων του κάτω μέρους του ματιού.

3) Amena

Διοικώντας μία εταιρεία με μαντήλια και μια επιχείρηση με ψεύτικες βλεφαρίδες, η Amena προλαβαίνει και να κοινοποιεί tutorials στο κανάλι της στο Youtube.

4) Tamanna Roashan

Ο λογαριασμός της στο instagram έχει το όνομα “Dress Your Face” κι ακολουθείται από 2.5 εκατομμύρια άτομα. Είναι επίσης γνωστή για τα μαθήματα contouring που παραδίδει.

5) Habiba Da Silva

Έχει τη δική της συλλογή με hijabs (μαντήλες) για κάθε τόνο δέρματος, ενώ το κανάλι της στο Youtube είναι γεμάτο με ΠΟΛΛΗ λάμψη. Παντού.

6) Chinutay A.

Δημοσιεύει απλά και κατανοητά how-to βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Το πιο ουάου, δε, είναι πως οι φακίδες που βλέπεις στο πρόσωπό της είναι ψεύτικες, τις έχει φτιάξει η ίδια με προϊόντα μακιγιάζ.