ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glitter brows: Θα τα δοκίμαζες στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου;

Unsplash

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, μάς αρέσει το μακιγιάζ μας να είναι ανάλαφρο και dewy, ακολουθώντας τον κανόνα του less is more. Από την άλλη πλευρά, εδώ, στο beauty department του LadyLike δεν μπορούμε να απαρνηθούμε την αγάπη μας για το glitter– ανεξάρτητα από την εποχή και τον καιρό.

Κι αν ο καύσωνας σού χαλάει τη διάθεση, λίγο glitter στο look και το μακιγιάζ σου, ενδεχομένως μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς και να νιώσεις καλύτερα. Τι θα έλεγες λοιπόν, να πειραματιστείς με τα #glitterbrows;

Ανεξάρτητα από το πόσο λεπτά ή παχιά είναι τα φρύδια σου, το σχήμα τους αλλά και πόσο γεμάτα ή αραιά είναι, στην ουσία, το μόνο που έχεις να κάνεις αν θέλεις να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση είναι να τα πασπαλίσεις με glitter. Πώς; Πάτα play στο παρακάτω video και στα εξηγώ όλα αναλυτικά.

Glitter Brows: How-To:

Στην ουσία αυτό που θα χρειαστείς είναι αρχικά ένα διάφανο κερί- brow gel που εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα, τιθασεύει και σμιλεύει τα φρύδια, δημιουργώντας το αποτέλεσμα που θέλεις και έπειτα μία glitter σκιά (από την αγαπημένη σου παλέτα ή μεμονωμένα).

Αφού εφαρμόσεις το gel στα φρύδια σου, χτενίζοντάς με ανοδική φορά για ένα πιο laminated εφέ, αμέσως μετά, άπλωσε με το πινέλο τη glitter σκιά αρχικά πάνω στα βλέφαρα των ματιών σου και έπειτα, πάνω στα φρύδια σου, ακολουθώντας τη φυσική φορά των φρυδιών σου.

Χάρη στη σύνθεσή του, το brow gel κρατά τα φρύδια σταθερά όλη μέρα, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως ένα είδος κόλλας για τη glitter σκιά πάνω σ’ αυτά.

ΥΓ: Για την ιστορία, ακόμη θυμόμαστε τα glitter brows της Gigi Hadid στο fashion show του Giambattista Valli για τον Χειμώνα/Φθινόπωρο 2016 – 2017.