ΠΡΟΣΩΠΟ

Γιατί να βάλεις το bakuchiol στην αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς σου

Μπορεί η ρετινόλη να θεωρείται η «βασίλισσα της αντιγήρανσης» όπως την χαρακτηρίζουν αρκετοί δερματολόγοι, όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που παρατηρούνται ερεθισμοί μετά τη χρήση της, ιδιαίτερα αν έχεις ευαίσθητο τύπο επιδερμίδας. Κάπου εδώ, το bakuchiol έρχεται να μας συστηθεί ως η φυσική εναλλακτική λύση αντί ρετινόλης.

Με εξίσου ισχυρή δράση, το bakuchiol προσφέρει αποτελέσματα παρόμοια μ’ αυτά της ρετινόλης (παράγωγο της βιταμίνης A) και στο όνομά του ορκίζονται ήδη εκατομμύρια γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Psoralea Corylifolia και έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές αλλά και αντιγηραντικές ιδιότητες.

8 λόγοι που το bakuchiol τίθεται στην υπηρεσία της αντιγήρανσης 

-Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου I, IV & VII
-Οι experts το αποκαλούν «φυσικό μπότοξ» μιας και προσφέρει γρήγορα ορατά αποτελέσματα
-Μειώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ακόμα και τις πιο βαθιές
-Αυξάνει και βελτιώνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας
-Βοηθά στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης
-Είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό να χρησιμοποιηθεί απ’ όλους τους τύπους και τους τόνους επιδερμίδα
-Δεν προκαλεί ερεθισμό ή ξηρότητα (όπως μπορεί να συμβεί με τη ρετινόλη) και είναι ασφαλές για την επιδερμίδα
-Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά το πρωί και βράδυ στην beauty ρουτίνα

Κι αν είσαι έτοιμη να δεις τις ευεργετικές ιδιότητές του bakuchiol στην επιδερμίδα του προσώπου σου, δεν έχεις παρά να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου τα «σωστά» skincare προϊόντα που το περιέχουν. Δεν θα μιλήσω γενικά…Οι ειδικοί της NIVEA δημιούργησαν μία νέα σειρά, τη NIVEA Cellular Expert Lift, που περιέχει διπλό υαλουρονικό οξύ (μικρό και μακρό υαλουρονικό οξύ) και καθαρό bakuchiol, κάνοντας τα κύτταρα της ίδιας της επιδερμίδας να συμπεριφέρονται σαν νεότερα. Το διπλό υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει, λειαίνει και διεισδύει βαθιά γεμίζοντας τις βαθύτερες ρυτίδες, ενώ το καθαρό bakuchiol συμβάλλει στην πιο νεανική όψη της επιδερμίδας αποκαθιστώντας την πυκνότητά της.

Η NIVEA Cellular Expert Lift περιλαμβάνει: 

Αρχικά, την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Cellular Lift Expert Ημέρας για Επαναφορά Ελαστικότητας SPF30 που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου σε μόλις 4 ώρες. Με καθαρό bacuchiol και δύο τύπους Υαλουρονικού Οξέως, ορίζει το περίγραμμα, αποκαθιστά την δομή της επιδερμίδας και μειώνει τις βαθιές ρυτίδες. Σε μία εβδομάδα η επιδερμίδα θρέφεται και γίνεται πιο λεία, ενώ παράλληλα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και ελαστική. Οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται εμφανώς και το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά. Σε 4 εβδομάδες τακτικής χρήσης, η όψη της επιδερμίδας είναι εμφανώς βελτιωμένη. Το φράγμα της επιδερμίδας έχει ενισχυθεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση μελλοντικών σημείων γήρανσης.

Παρόμοια δράση με την αντιγηραντική κρέμα ημέρας έχει και η Cellular Lift Expert Νύχτας για Επαναφορά Ελαστικότητας. Περιέχει καθαρό bacuchiol και δύο Τύπους Υαλουρονικού Οξέως με αποτέλεσμα μέσα σε μία εβδομάδα, η επιδερμίδα να αποκαθίσταται, να είναι ορατά πιο λεία και ελαστική και το περίγραμμα του προσώπου να επαναπροσδιορίζεται ορατά. Σε δύο εβδομάδες, οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται ορατά και η επιδερμίδα φαίνεται νεότερη, πιο ξεκούραστη και έχει πιο απαλή υφή. Στις τέσσερις εβδομάδες, η συνολική όψη της επιδερμίδας είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Η σειρά ολοκληρώνεται τέλεια με την Cellular Lift Expert Αντιρυτιδική Υφασμάτινη Μάσκα που προσφέρει άμεσα μείωση των ρυτίδων και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία, σφριγηλή και βαθιά ενυδατωμένη. Είναι εμπλουτισμένη με καθαρό bacuchiol και υαλουρονικό οξύ, ένας συνδυασμών δύο ισχυρών αντιρυτιδικών δραστικών που δρουν σε κυτταρικό επίπεδο για να αναδείξουν τη νεότερη όψη της επιδερμίδας.