ΠΡΟΣΩΠΟ

Γιατί αυτό το serum προσώπου πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο;

Κάθε δευτερόλεπτο, συμβαίνουν 100.000 χημικές αντιδράσεις σε ένα μόνο κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα, κάθε 5 δευτερόλεπτα αποστέλλονται 17 εκατομμύρια email σε όλο τον κόσμο, κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται σε όλον τον κόσμο, το serum προσώπου Vinoperfect της Caudalie, ο iconic και best seller ορός του Γαλλικού brand που αποτελεί το νούμερο #1 προιόν κατά των κηλίδων.

Που οφείλεται το μυστικό της επιτυχίας αυτού του serum προσώπου και γιατί αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των γυναικών κατά των κηλίδων στα φαρμακεία της Γαλλίας;

Σε αυτό το σημείο, θα σε πάω 15 χρόνια πίσω, όταν η Mathilde Thomas (co-founder της Caudalie) εμπνεύστηκε από μία προγονική παράδοση και μελέτησε το χυμό από τις κληματίδες του αμπελιού από τον οποίο προέρχεται η Βινιφερίνη. Παλαιότερα, στους αμπελώνες της Γαλλίας, οι γυναίκες το εφάρμοζαν στο πρόσωπο και τα χέρια τους, για να απαλύνουν τις κηλίδες και να αποκτήσουν λαμπερή επιδερμίδα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σου αναφέρω πως η Βινιφερίνη είναι 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη Βιταμίνη C και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Γι αυτό το λόγο, είναι κατάλληλη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το ανανεωμένο serum κατά των κηλίδων, Vinoperfect

Φέτος, η Mathilde και η ομάδα της αποφάσισαν να ανανεώσουν το κορυφαίο serum κατά των κηλίδων Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting (όπως και όλη η σειρά) κάνοντάς το ακόμη πιο αποτελεσματικό, χάρη σ’ έναν νέο βιομιμητικό γαλακτωματοποιητή στη σύνθεσή του, που φέρνει την επανάσταση στο clean beauty, μιας και διευκολύνει την απορρόφηση της Βινιφερίνης, βελτιστοποιώντας τη δράση της στις κηλίδες, με x3,9 μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Κάπως έτσι, το serum λειτουργεί τέλεια σε όλους τους τύπους κηλίδων (κηλίδες ήλιου, υπερμελάγχρωσης, ορμονικές κηλίδες και μέλασμα εγκυμοσύνης, κηλίδες γήρανσης και χρόνιες κηλίδες) αλλά και σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, με ορατά πάντα αποτελέσματα σε 6 φαινότυπους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκουρόχρωμο. Plus: Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και είναι κατάλληλος ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το serum στη beauty ρουτίνα σου και ποια βήματα ακολουθώ εγώ:

Μπορείς να εντάξεις το Vinoperfect serum- όπως εγώ- τόσο στην πρωινή, όσο και τη βραδινή σου ρουτίνα. Ένα βήμα πριν, σε καθαρή επιδερμίδα μπορείς να απλώσεις ταμποναριστά το Concentrated Brightening Glycolic Essence- εξίσου αγαπημένο μου προϊόν- εμπλουτισμένο με γλυκολικό οξύ που βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του serum. Στη συνέχεια, στην πρωινή σου ρουτίνα μπορείς να εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα ημέρας Instant Brightening Moisturizer που χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στη στιγμή, ενώ αντίστοιχα, στη βραδινή, την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream που χάρη στη δράση του γλυκολικού οξέος και των ενζύμων παπάγιας, λειτουργεί ως ήπιο πίλινγκ. Last but not least, μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώ την Glycolic Peel Mask, πλούσια σε AHA που απολεπίζει και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή μέσα σε 10 λεπτά!