ΝΥΧΙΑ

Γαλλικό μανικιούρ με χρώμα: 7 σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Imaxtree

Δεν ξέρω αν η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πλάση, όμως σίγουρα μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή μας, τουλάχιστον στο εδώ και τώρα μας. Και το μανικιούρ είναι μέσα σ’ αυτά τα πράγματα του beauty κόσμου που κάπως μας κάνουν να ξεφεύγουμε- ένα ευχάριστο διάλειμμα από αυτά που ζούμε. Σήμερα λοιπόν, θα κάνουμε focus στο γαλλικό μανικιούρ.

Κι αυτό γιατί το γαλλικό μανικιούρ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμικό comeback -εκτός από την κλασική εκδοχή του με το λευκό tip στο κάτω μέρος των νυχιών- σε διαφορετικές versions. Thank God! Η φαντασία των nail artists, η ανάγκη που έχουμε για περισσότερο χρώμα – πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, ο συνδυασμός με άλλες τάσεις (πχ το animal print), η άνοδος του nail art ως μέσο έκφρασης, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στο feed μας στο Instagram.

Κάπως έτσι, έχουμε δει να δημιουργούνται επιμέρους τάσεις στο γαλλικό μανικιούρ, όπως το Skinny French Manicure aka η πιο «λεπτή εκδοχή» του γαλλικού μανικιούρ, μιας και η γραμμή του tip είναι αρκετά λεπτή, το Two-Toned French Mani όπου χρησιμοποιείς όχι μία αλλά δύο διαφορετικές αποχρώσεις που τις απλώνεις στις άκρες των νυχιών σου. Και η λίστα συνεχίζεται.

Μιας λοιπόν και ο Μάρτης μπήκε και ένα boost στη διάθεσή μας το χρειαζόμαστε, αλλά και ένα ραντεβού για τα νύχια μας, σου παρουσιάζουμε 7 σχέδια για ένα χρωματιστό, γαλλικό μανικιούρ. 

Back to black: Αν λατρεύεις τις σκούρες αποχρώσεις, μπορείς να τις δοκιμάσεις και το γαλλικό μανικιούρ σου

Skinny green tips: Το πράσινο θα είναι ένα από τα χρώματα πρωταγωνιστές της άνοιξης

Very Peri Manicure: Ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το χρώμα της χρονιάς στο μανικιούρ σου

Χρωματιστό, γαλλικό μανικιούρ και μαργαρίτες: Υπάρχει πιο ανοιξιάτικος συνδυασμός;

Two-Toned French Mani: Όταν βαριέσαι να επιλέξεις μία μόνο απόχρωση

Double French: Όταν μία μόνο γραμμή δεν είναι αρκετή

Cow print french nails: Αν λατρεύεις το animal print, δοκίμασέ το και στα νύχια σου!