ΜΑΛΛΙΑ

Fusio-Dose: Δοκίμασα αυτή την τελετουργία και τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά από ποτέ

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει ακόμη πιο υγιή, πλούσια, λαμπερά μαλλιά; Ρητορικό το ερώτημα, άλλωστε τα όμορφα μαλλιά είναι μέσα στα πράγματα που, δεν ξέρω για εσένα, πάντως εμένα μου φτιάχνουν τη διάθεση και τονώνουν την αυτοπεποίθησή μου. Αρκεί να σκεφτείς μία πραγματικά good hair day σου ή απλά θυμήσου πώς αισθανόσουν σε μία bad hair day. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι ένας: Να αισθάνεσαι κάθε στιγμή τα μαλλιά σου τόσο όμορφα, που αυτό το γεγονός από μόνο του να είναι #moodmaker. Και τα δικά μου μαλλιά μετά την τελετουργία Fusio-dose είναι και τα νιώθω πραγματικά τέλεια! Στα εξηγώ όλα αναλυτικά παρακάτω.

 

Ξεκινώντας θα πρέπει να σου πω πως δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω στα μαλλιά μου το Fusio-Dose. Είναι μία από τις αγαπημένες μου τελετουργίες της Kérastase στο κομμωτήριο (το γιατί στο εξηγώ παρακάτω αναλυτικά) απλά αυτή τη φορά είχα ακόμη μερικούς λόγους: Αρχικά, αισθανόμουν τα μαλλιά μου αρκετά αφυδατωμένα και θαμπά ειδικά μετά το καλοκαίρι (όσο μακρινό κι αν ακούγεται) και έπειτα, ανυπομονούσα να επισκεφτώ τον ολοκαίνουριο χώρο με την υπογραφή των κομμωτηρίων Telis Kikeris, που βρίσκεται στον 4o όροφο του Attica City Link και την Αρετή Κίκερη που μοιράστηκε μαζί μου αρκετά hair tips για τη φροντίδα των μαλλιών. Ναι, συνδυάζεις το shopping και το beauty therapy.

Τι είναι η τελετουργία Fusio-Dose;

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως η Fusio- Dose είναι η πιο προσωποποιημένη υπηρεσία- τελετουργικό θα το πω εγώ- της Kérastase στο κομμωτήριο, που χάρη στον εξατομικευμένο χαρακτήρα της, απευθύνεται στις ειδικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, προσφέροντάς άμεσα αποτελέσματα στα μαλλιά. Με μία φράση είναι μία τελετουργία που περιποιείται και μεταμορφώνει τα μαλλιά κάθε γυναίκας κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες τους, μέσα σε λίγα λεπτά. Παρακάτω σου εξηγώ αναλυτικά πώς λειτουργεί.

Πώς λειτουργεί;

Πρώτο βήμα; Η διάγνωση! Με τη βοήθεια του hair expert γίνεται η «σωστή» διάγνωση εντοπίζοντας τις πιο βασικές ανάγκες των μαλλιών σου (έλλειψη λάμψης, όγκος, θρέψη, αναδόμηση, ενυδάτωση…). Έπειτα, με βάση αυτές τις ανάγκες, δημιουργείται εκείνη την ώρα μια μοναδική συνταγή – ένας συνδυασμός από Concentrate και Booster που στοχεύει ακριβώς στην κάλυψή τους. Τα boosters, έξι συμπυκνωμένες συνθέσεις περιποίησης, συνδυάζονται με τα concentrates, επτά πανίσχυρα ενεργά συστατικά, προσφέροντας πολλαπλούς συνδυασμούς προσωποποιημένης περιποίησης για άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών που διαρκεί.

Με πάνω από 40 πιθανούς συνδυασμούς, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να στοχεύσουν σε 2 βασικές ανάγκες των μαλλιών, όπως την ξηρότητα, τη φθορά, το φριζάρισμα, την έλλειψη πυκνότητας και τη θαμπή όψη.

Μαζί με την hair expert αποφασίσαμε πως οι ανάγκες των δικών μου μαλλιών ήταν ακόμη μεγαλύτερη πυκνότητα και λάμψη. Η επιλογή του σωστού συνδυασμού Concentrate και Booster έγινε στο Kérastase Fusio Dose bar και εγώ ήμουν έτοιμη να βιώσω για ακόμη μία φορά τη Fusio Dose experience!

Η εμπειρία ξεκίνησε με λούσιμο με προϊόντα Kérastase και αρκετό α-πο-λαυ-στι-κό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στον αυχένα (που πραγματικά θα σε χαλαρώσει) και στη συνέχεια έγινε η εφαρμογή Fusio-Dose στο τριχωτό και στα μήκη.

Μερικά λεπτά αρκούσαν για να «μεταμορφωθούν» τα μαλλιά με τα αποτελέσματα να είναι ακόμη πιο εμφανή μετά το στέγνωμα!

Είναι για εμένα;

Μίας και όπως σου είπα πρόκειται για μία προσωποποιημένη τελετουργία, η Fusio-Dose είναι “ιδανική” επιλογή περιποίησης μαλλιών στο κομμωτήριο για όλες τις γυναίκες που έχουν περιορισμένο χρόνο στην καθημερινότητά τους (δεν θα πάρει πάνω από 10 λεπτά) και θέλουν να boost-άρουν τα μαλλιά τους ώστε να είναι ακόμη πιο εκθαμβωτικά και γεμάτα ζωντάνια. Ακόμη, μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία κομμωτηρίου Kérastase, όπως βαφή, κούρεμα ή styling.