ΜΑΛΛΙΑ

French Glossing: Το νέο hair trend που αξίζει να γνωρίζεις

Η στιγμή που ανακαλύπτεις τις πρώτες λευκές τρίχες στο κεφάλι σου δεν ξεχνιέται εύκολα. Έκτοτε, όλα είναι θέμα επιλογής και αυτοπεποίθησης. Θα αφήσεις τα λευκά σου να πρωταγωνιστούν ή θα τα καλύψεις; Κι αν τα καλύψεις, ποια βαφή ή υπηρεσία να επιλέξεις; Εγώ είμαι εδώ για να σου συστήσω το French Glossing, το νέο hair trend από τη L’Oréal Professionnel Paris που αν έχεις λευκά μαλλιά και θέλεις να τα βάψεις, σε αφορά άμεσα. Παρακάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Τι είναι το French Glossing;

Στην ουσία, το French Glossing, είναι μία νέα επαγγελματική  υπηρεσία στο κομμωτήριο για την κάλυψη των λευκών, που δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της L’Oréal Professionnel Paris με κομμωτές, εξασφαλίζοντας μοναδική διαβάθμιση και αξεπέραστη λάμψη στα μαλλιά. Προσφέρει τέλεια εξουδετέρωση σε κάθε χρωματικό look, ενώ ταυτόχρονα, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά. Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά να έχουν μία υγιή όψη, να είναι πλούσια και λαμπερά. Δεν θέλεις κάτι άλλο! Ο επαγγελματίας κομμωτής κάνει πρώτα τη διάγνωση στα μαλλιά σου και έπειτα προτείνει εξατομικευμένες λύσεις μέσα από μία γκάμα χρωματικών επιλογών. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να αφεθείς στα χέρια του επαγγελματία!

Κάνει για εμένα αυτή η τεχνική;

Η τεχνική αυτή ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών και την ηλικία και μπορεί να γίνει όλο το χρόνο- όταν επιθυμείς να καλύψεις τα λευκά με πιο ενδιαφέρον & επαναστατικό τρόπο που θα τον βρεις μόνο στο κομμωτήριο, εμπιστευόμενη τα χέρια των experts. Εσύ, δεν έχεις να προβληματιστείς για τίποτα, ο κομμωτής σου, σίγουρα, θα έχει να σου προτείνει τις πιο τέλειες ιδέες. Τι καλύτερο;

Τα 2 βήματα στο κομμωτήριο που θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις στα μαλλιά σου

Εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire, η υπηρεσία French Glossing συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις, για μοναδική διαβάθμιση που φαίνεται πάντα φυσική και πολυδιάστατη, με μια θεραπεία glossing για την απόλυτη λάμψη. Στο πρώτο βήμα γίνεται μόνιμη βαφή, για τέλεια κάλυψη της ρίζας, με τη Majirel ή την iNOA, ενώ στο δεύτερο, εφαρμόζεται το όξινο gloss Dia light στα μήκη για αναζωογόνηση του χρώματος, ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και βαθιά θρέψη της τρίχας, με ανάλαφρο, λαμπερό αποτέλεσμα. Στην ουσία, ο κομμωτής διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα χρωματικών προτάσεων, με στόχο να επιτύχει εξατομικευμένο χρωματικό αποτέλεσμα, μοναδικό για τις επιθυμίες κάθε γυναίκας.

Ανακάλυψε και εσύ το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια, που μπορείς να βρεις εδώ: L’Oréal Professionnel Paris.

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr και μάθε περισσότερα για το French Glossing French Glossing για Κάθε Γυναίκα | L’Oreal Professionnel

Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel

Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram