ΜΑΛΛΙΑ

Φυσικά γκρίζα μαλλιά: Να πώς θα έχουν περισσότερη λάμψη και καθόλου κίτρινους τόνους

Instagram/wellahair/

Στους άντρες θεωρείται συνήθως γοητεία, στις γυναίκες πάλι, το ακριβώς αντίθετο. Η στιγμή που ανακαλύπτεις τις πρώτες γκρίζες τρίχες στο κεφάλι σου είναι σίγουρα αξέχαστη και αμήχανη. Τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες (διάσημες και μη- βλέπε την Andie MacDowell στο κόκκινο χαλί των Καννών) αποφασίζουν πως είναι ok να μη βάφουν τα μαλλιά, αφήνοντας τα φυσικά γκρίζα τους να πρωταγωνιστούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να «ποινικοποιείται» η βαφή. Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης.

 

 

«Βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να αγκαλιάζουν το φυσικό τους γκρι, με μια αυξανόμενη κοινότητα των «Silver Sisters» να αγαπά το πραγματικό τους χρώμα. Δημιουργείται η εντύπωση ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο όμορφο, αυθεντικό και δυναμικό μπορεί να είναι το γκρι»  λέει ο Rossano Ferretti, Silver Glow by True Grey Ambassador και συνεχίζει συστήνοντάς μας τη νέα θεραπεία της Wella Professionals Silver Glow που αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτοντάς τους λάμψη, μειώνοντας ταυτόχρονα απαλά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα. «Είμαι ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία των νέων θεραπειών Wella Professionals Silver Glow και την σειρά True Grey, καθώς οι πελάτες θα δουν βελτιωμένα, φυσικά και υγιή αποτελέσματα. Η τεχνολογία έχει μια τεράστια γκάμα πλεονεκτημάτων που δεν μπορείτε να αποκτήσετε με χρωμο-σαμπουάν χρώματος ή silver σαμπουάν – είναι εντελώς επαναστατική. Η συμβουλευτική θα είναι το κλειδί για να αποκτήσετε ένα look που αναδεικνύει το κούρεμα και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των πελατών.»

Η θεραπεία για τα φυσικά γκρίζα μαλλιά

Η Wella Professionals, αποκαλύπτει την Silver Glow by True Grey με τεχνολογία AquaTone, μία πλήρη σειρά προϊόντων θεραπείας για όσους επιθυμούν να αναδείξουν τα φυσικά γκρι μαλλιά τους χωρίς καμία δέσμευση και φθορά. Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναζωογονεί τα μαλλιά προσθέτοντας ασημένιους τόνους και λάμψη στα φυσικά γκρίζα μαλλιά. Plus, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μειωμένο κιτρίνισμα ενώ δημιουργεί φυσική διάσταση.

Η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone συνδυάζει ένα ουδέτερο pH 7, όπως το καθαρό νερό, και διακριτική & απαλή οξειδωτική βάση χρωστικών True Grey οι οποίες μιμούνται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών, ‘σβήνοντας’ φυσικά χωρίς γραμμή αναγέννησης. H σειρά έχει σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα και είναι δερματολογικά ελεγμένη.

The best part; Οι δύο πρωτότυπες θεραπείες κομμωτηρίου της Silver Glow είναι σχεδιασμένες τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες, που μπορούν εύκολα να ολοκληρώσουν υπηρεσίες κουρέματος και styling, ενώ μπορεί να φρεσκαριστούν ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη.  If you love silver, let it glow!